Önbizalom növelése barátnőmben?
Egy kedves lánnyal vagyok együtt éppen, nagyon szeretem, jól néz ki, csak egy a probléma: az önbizalma. Ez nem abban nyilvánul meg, hogy halk szavú, vagy hasonló (szóval nem introvertált). Egyszerűen megfelelési kényszere van, önmarcangoló, stb.
Én pedig szeretnék egy kicsit segíteni neki, hogy rájöjjön mennyire nagyszerű ember, és nő. Mit tudnék csinálni? Legyen az valamilyen lélekbúvár könyv, foglalkozás, sport, bármi amit valaki tud ajánlani, hogy bejöhet.
Neten próbáltam keresni ilyesmit, de csak rövid cikkeket, meg ilyen fizess be az önbizalomtréningemre típusú marhaságokat találtam. Ncoreon nem tudom hogy keressek rá ilyen témájú könyvekre, szóval megfeneklettem.
Először is szeretném elmondani,hogy ez egy csodás gesztus tőled és nagyon kevés ilyen pasi van,aki ennyire törődne a barátnője önbizalomhiányával.Sokan nem tartják fontosnak.
Sajnos könyvet vagy hasonlót nem tudok ajánlani,de fontos,hogy sokat dicsérd,mondd neki milyen szép stb.Ez nagyon sokat tud segíteni,tapasztalatból mondom:)
Köszi.
Valaki még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!