Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az Önbizalom fejlesztő könyvek...

Az Önbizalom fejlesztő könyvek segítenek?

Figyelt kérdés
Azt szeretném tudni, hogy valaki olvasott e már ilyet és ha igen akkor történt e valami változás? Pszichológushoz nincs időm járni meg nemis nagyon szivesen mennék csak akkor ha semmi más megoldás nincs. Válaszokat előre is köszönöm és bocsánat ha rossz helyre írtam.

2015. jan. 11. 00:06
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ajánlom Oravecz Norától a 99 léleksimogató gondolatot.
2015. jan. 11. 00:17
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Én olvastam egy nagyon jó könyvet, az a címe hogy: Éld az életed - Louis L. Hay

Szerintem ott rontják el sokan hogy elolvasnak egy ilyen könyvet de nem csinálják a leírtakat.

Vagy ha csinálják is nagyon rövid ideig.

Pedig szerintem egyértelmű hogy az előre haladás érdekében kitartóan kell csinálni.

Sokmindennel így van ez az életben.

Ha valaki életében elsőnek megy konditerembe nem várhatja hogy az első edzés után úgy fog kinézni mint Arnold.

Hosszú kitartó munka hozza meg az eredményt.

2015. jan. 11. 00:18
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én két önbizalomnövelő könyvet olvastam, és azt kell hogy mondjam, egy ideig működött a dolog, újra lett önbizalmam, boldog voltam, de utána egy kis idő elteltével, újra visszazuhantam abba az állapotba, amilyenben eredetileg voltam.

A harmadik ilyen könyvet most olvasom, és próbálok hinni is benne, kigyűjtögetni dolgokat,leírni, és remélem sikerrel. Szóval a válaszom az,hogy működik, egy ideig. Lehet,hogy újra el kéne olvasnom,hogy jobban rögzüljenek az információk..

De lehet, hogy én csinálok rosszul valamit,és másnak ez egyből működik,nemtudom.

Mindenesetre olvass önbizalomnövelő könyveket, egy próbát megér.:)

2015. jan. 11. 00:19
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha az ember normális emberek között van,akkor maga is tudja fejleszteni a képsségeit.Na ez a nehezebb.
2015. jan. 11. 00:24
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

attól függ.

mert mi is az önbizalomhiány?

egy bizonyos cselekvésben,élethelyzetben való rutintalanság,a hozzá nem értésből fakadó félelem.

ha pontosan tudod,hogy milyen területen akarsz fejlődni és használod is a többi emberen a leírtakat,akkor egy idő múlva lesz eredmény.

az alkalmazás a napi szintű ismétlés vezet a rutinhoz a rutin meg adja,hogy jobb leszel az adott cselekvésben,mert sokszor voltál benne,komfortot építettél ki ezzel kapcsolatban magadban.

lényegében a tanulási folyamatot definiáltam.

neil strauss-a játszma

ez az engem érdeklő témában egy elég jól és szórakoztatóan megírt kedvcsináló.

2015. jan. 11. 01:24
 6/6 anonim ***** válasza:

A könyv ami megváltoztatta az életem (nem vicc):

Dale Carnegie: Sikerkalauz 1, 2, 3.

2018. ápr. 12. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!