Ha lenne egy heted, hogy összeszedj mondjuk 10 millió forintot, akkor mivel próbálkoznál?
Figyelt kérdés
A kérdés elméleti, a válaszokat előre is köszönöm!2015. jan. 13. 16:36
11/20 anonim válasza:
mennyiből? ha van 100 ezred, akkor én elmennék lottózóba, puttózni, 200 egy mező, feladnám minden 5 percre 8 órán keresztük 5 különböző kombival, aztán ima h bejöjjön
12/20 anonim válasza:
Attol fugg, mire kell. Ha komoly a helyzet, pl a gyerekemert kell valtsagdijat fizetni, egeszen biztos, hogy talalnek olyan embereket, akik kisegitenek. Komoly baj eseten meg soha nem maradtam egyedul, meg ha ekkora baj nem is volt soha.
13/20 anonim válasza:
Ha az életem múlik rajta rabolnék.
14/20 anonim válasza:
A családhoz fordulnék, sokan összetudnánk dobni annyit, hogy meglegyen. Ha bűnügyi dolog lenne, akkor a rendőrökhöz..
16/20 anonim válasza:
eladom a lakasom majd alberletbe megyek
18/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Én ha lenne valamennyi keretem azt mind elpókerezném és, ha nem sikerült értelmes összeget nyernem, akkor bankot rabolnék - nem nák 17-es ;) - ! Ha az életem, vagy a családom élete múlna rajta, akkor még ölnék is ha muszáj.
2015. jan. 13. 20:28
19/20 anonim válasza:
20/20 anonim válasza:
okos fiú lehetsz, elmúltál már 10 éves?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!