Utálok ott élni ahol most lakom. Szerencsére lejár az albérletem, a munkahelyem is felmondtam így lépnem kell. Van 10 millióm, de gőzöm nincs hova költözzek, hol vegyek lakást vagy házat. Egyáltalán melyiket? Se család, se szerelem, se munkahely nem köt sehova. Mobil vagyok. Munkát is találok bármikor. Több végzettségem is van, más állás kellene? Pedig már elmúltam 35 (nő vagyok).. Ti mit tennétek?
Kötetlenség esetén a Föld olyan része, ahol évi 365 napig tart a nyár. De az se baj ha négyévente egy nappal tovább.
2014. okt. 17. 17:19
2/12 anonim válasza:
Most mi találjunk neked célt? :D
Gondold végig, mit akartál gyerekként, mi volt az álmod, és próbáld meg azt megvalósítani.
2014. okt. 17. 17:29
3/12 anonim válasza:
Én kimennek külföldre (személy szerinte USA-ba).
Teljesen új környezet, és MINDEN ismétlem MINDEN jobb mint itt.
2014. okt. 17. 17:35
4/12 anonim válasza:
Igaz, hogy eléggé lementek az ingatlanárak, de ha belegondolsz, 10 milka nem olyan sok pénz. Egy normális lakást talán tudnál belőle venni, és ha jót fogsz ki, akkor még maradna is.
Ha lenne rá elég pénzem, akkor valami kisebb csöndesebb faluban, ami közel van a munkahelyemhez, vennék egy házat.
De ez az én álmom, azt meg csak te tudhatod, hogy hova szeretnél menni lakni. De azt javaslom, hogy a dakoták által sűrűn lakott vidékeket messzire kerüld el.
2014. okt. 17. 17:38
5/12 anonim válasza:
Nem tudom,hol élsz,nem tudom,mit utálsz benne.De próbálj meg arra gondolni,mit szeretnél csinálni a jövőben.Ne vegyél lakást egyelőre.Keress egy települést,ahol kínálkozik olyan munka,amit szeretnél,és bérelj ott valamit,lehetőleg olyasmi ingatlant,amilyenben hosszú távon szeretnél élni,esetleg családot alapítani.Ha már kipróbáltad,és rájöttél,kb jó-e,akkor is lehet,hogy jó lenne előbb társra találnod,akivel közösen döntenétek el,mi is lenne az ideális.A meglévő pénzedet fektesd kiadható ingatlanba,ami könnyen mobilizálható és addig is termel jövedelmet neked.(adóköteles) de még mindig jobb,mint a banki kamatokra várni,vagy bizonytalan befektetéseket eszközölni,amit el is lehet bukni.Vagy vegyél befektetési aranyat és tedd a bankod trezorjába.Még mindig jobb az egyenleg a trezorbérlés után,mint a betéti kamat.
2014. okt. 17. 17:42
6/12 A kérdező kommentje:
Szeretek Magyarországon élni, de megértem ha valaki máshova vágyik! Gyermekkori álmaim megvalósítottam, sőt mielőtt valaki letámad, eleget adakoztam már itthon és máshol.
10 millió nem olyan sok pénz, így ingatlanbefektetésbe nem látok jó üzletet, ... bakancslistám nincs... viszont az utolsó mondaton elgondolkozom.
2014. okt. 17. 17:51
7/12 anonim válasza:
Én kiköltöznék egy olyan csóró országba, ahol ennyi pénzből istencsászár lennék.
2014. okt. 17. 18:04
8/12 anonim válasza:
Én vállalkozást indítanék ebből a pénzből, ez nálam régi álom csak az indulótöke hiányzik.
Ha el akarsz költözni én az ország észak-nyugati részébe költöznék, ott többségében sok a lehetőség és nagyon kellemes, szép lakhelyek vannak.
2014. okt. 17. 18:08
9/12 anonim válasza:
Erdészház jellegű házat építenék valahol a természetben. Ami teljesen rezsimentes, vezetéskes villanya is kizárólag akkor lenne ha a megtermelt áramból el akarok adni az áramszolgáltatónak. De oda csekk semmiféle nem menne, legfeljebb a plusz bevételt jelentő számla az árameladásból.
2014. okt. 17. 18:13
10/12 anonim válasza:
USA-ba még véletlenül se menj. A Föld egyik legostobább kontinense. Meg se forduljon a fejedben ez.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!