Miért nincsen ma semmihez se kedvem? Ott vár a főzés, mosnom is kellene, de kedvetlen vagyok hozzá.
Figyelt kérdés
Én mindent meg szoktam itthon csinálni,de ma valahogy semmihez sincs kedvem.Ilyen állapotból hogyan tudok kijönni?Sírni tudnék! :-(2015. jan. 9. 15:06
1/3 anonim válasza:
Ma én is ilyen vagyok, gondolom a kettős front, reggel még hidegfronti hatás volt, most meg már erős melegfront, ettől lehet fáradtság, és sok egyéb más tünet is.
2/3 A kérdező kommentje:
Lehetséges.De az is lehet beteg leszek.Örülnöm kellene,hiszen itt a hétvége,de semmi jókedv.Mondjuk vártam ,hogy hívjon a barátnőm,de elfelejtett hívni.Úgy volt,hogy munka után találkozunk és a gyerekeink majd jó játszanak együtt,de nem hívott a megbeszélt időben.Lehet ettől is a rosszkedv.Az a bajom vele,hogy szinte mindig én hívom,és már elegem lett belőle,de hamarosan mennem kell a gyerekért az oviba és csalódott lesz,hogy nem találkozhat a barátnőm gyerekeivel.Biztos ez a bajom,csak agyalnom kellett egy kicsit rajta,de azért a front is ahogy mondod rátesz.Lehet a barátnőm is ilyen kedvetlen tőle és ezért nincs kedve gyerekzsúrt rendezni.
2015. jan. 9. 15:21
3/3 anonim válasza:
Csatlakozom.
Elméletileg ma dolgoznom kellett volna, de visszamondták a munkát.
Most nincs senki fent chat-en, máskor 1000 dolgot csinálok, és 100-an írnak rám.
Nekem is kéne mosogatnom, porszívóznom, de életkedvem sincs.
Egész napi "nagy feladatom" az volt eddig, hogy kivittem a szemetet és átmentem a boltba kávéért, mert elfogyott.
Szerintem nézz valami vidám filmet, vagy ha tudsz menj át barátnőhöz/haverhoz, vagy hívj át valakit.
(én is próbáltam, de senki nem ér rá)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!