Mr bustárol mi a véleményetek? én személy szerint nem csípem. Na meg az rtm tagokrol neis beszéljünk.
Szia!
Én életemben egyszer hallgattam Mr bustát, akkor is azért,mert valaki kérte,hogy hallgassam meg, hát kb. 1 percig bírtam.(és 19 éves vagyok)
Tkyd-et jobban bírom, neki 3 számát is nagyon szeretem, rap ugyan,de van mondanivalója a számainak, és érteni is lehet,amit mond, nem csak fröcsög.
Ezt még nem hallottam,hogy 10-12 évesek példaképe,mindenesetre elszomorító.
"hogy fognak felnőni a gyerekeink"
csak sajnálni tudlak, ha nem tudod megfegyelmezni a gyerekeidet és egy csöpnyi értelmet beleverni, hogy ne hallgassanak ilyen szennyeket....
Én nem szeretem Mr. bustát, sem az RTM-et, szerintem a magyar rap szégyenei (már ha odasorolhatom, ebben sem vagyok biztos.) A szövegeiknek semmi mondanivalója nincs, csak a trágárság megy. A 10-12 évesek most még nagyon menőnek érzik ezt, pont a trágárság miatt, majd kinövik (reméljük)
Ha már magyar rap: ott van Day, Tkyd.. Na, ők legalább minőségi zenéket csinálnak, aminek mondanivalója van, és no fene, trágárság nélkül is lehet.. :) ŐK ZENÉSZEK.
Busta csak egy majom, aki próbálkozik (és az a baj, hogy igény is van rá :()
Sokszor ki lett ez már fejtve, volt olyan ahol több, mint 130 válasz érkezett...
Nem fogom sokadjára is leírni, de a lényeg, hogy k**va negatív.
hát figyeljetek.én először 12 évesen hallgattam Bustát. Mostmár bevallom nem tetszenek a zenéi,de nem tartom vér cikinek azokat a számokat amiket akkor hallgattam,sőt ilyen "de jó már,milyen rég hallgattam' érzés van bennem.most inkább Beerseet hallgatok.és ha azt hiszitek hogy ezeken nem lehet felnőni...akkor tévedtek.nekem is sikerült.gimnazista vagyok még csak,de úgy érzem ez nem befolyásolt semmiben..szóval.:)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!