Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért műtötték meg még 16...

Miért műtötték meg még 16 évesen Kim Petrast fiúból lánnyá? Meg kellett volna várni, hogy 18 legyen.

2015. jan. 9. 10:35
 1/7 anonim ***** válasza:
Olvasd el a cikket amit linkeltél, minden benne van. Az, hogy általában nem végzik el 18 év alattiakon, nem jelenti azt, hogy nem is legális. 16 éves kor fölött Németországban legálisak az effajta operációk, csak nem szeretik őket engedélyezni, ami szerintem érthető (legalábbis én a cikkből ezt szűrtem le)
2015. jan. 9. 13:31
 2/7 anonim ***** válasza:
Ilyet én is hallottam egyszer egy riportban. A fiú rengeteg teszten esett át és vártak is majd fél vagy egy évet a műtétig, ezalatt mindvégig megfigyelték és miután minden kétséget kizáróan megállapították, hogy valóban nőként szeretné élni a hátralévő életét engedélyezték a műtétet. Szerintem vele is ez volt a helyzet.
2015. jan. 9. 14:10
 3/7 A kérdező kommentje:
ugye ilyen korban még elég nagy hormonváltozások mennek végig benne, még nem tudja hogyan érezzen, akkor miért műtötték meg?
2015. jan. 9. 14:21
 4/7 anonim ***** válasza:

Elolvastad a cikket amit linkeltél, vagy nem tudsz angolul és direkt azért tetted be, hogy mi lefordítsuk neked? :)

Már a második bekezdésben benne van, hogy 12 éves korától hormonterápián ment át, így azokat a hormonváltozásokat amikről beszélsz nála mesterségesen szabályozták. Nyilván ez is hozzájárult ahhoz, hogy beleegyeztek, hogy ilyen fiatalon nővé operálják.

2015. jan. 9. 14:24
 5/7 A kérdező kommentje:
ezt értem de 12 évesen biztosan tudta, hogy lány akar lenni? lehet, hogy csak a kapott hormonok miatt...
2015. jan. 9. 15:22
 6/7 anonim ***** válasza:
Ezt nem tudni kell hanem érezni. Rengeteg transznemű mondta, hogy már gyerekkorában tudta, hogy rossz testbe született. Nyilvánvalóan a hormonokat is azért kapta, mert tisztában volt ezzel és nem azért, hogy szórakozzanak egy emberi lénnyel..
2015. jan. 9. 15:37
 7/7 anonim ***** válasza:

Én pánszexuális vagyok. Óvodásként is vonzódtam a lányokhoz, szerettem őket. No persze ennek nem kifejezetten az intim részét kell értelmezni, vagy nagyon felnőttes dolgokra gondolni, - a magához mért kis óvodás szerelemre kell gondolni. De! Már gyerekkorom óta tisztában vagyok a dologgal. " Nekem teljesen mindegy, hogy milyen nemű, csak jól érezzem magam vele. " - Mindig ezt mondogattam gyerekként, kamaszként, és most felnőttként is ezt állítom. 24 éves vagyok, 5 éve élek együtt egy nővel, és nagyon szeretem. Azelőtt volt más barátnőm is, és volt férfi párom is.

Ezt csak ezért mondtam el, hogy igen, teljesen reális dolgok ezek. A szexuális orientáltság, bármennyire is hihetetlen, de már gyeremekként kialakul bennünk.

2015. jan. 9. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!