Miért műtötték meg még 16 évesen Kim Petrast fiúból lánnyá? Meg kellett volna várni, hogy 18 legyen.
Elolvastad a cikket amit linkeltél, vagy nem tudsz angolul és direkt azért tetted be, hogy mi lefordítsuk neked? :)
Már a második bekezdésben benne van, hogy 12 éves korától hormonterápián ment át, így azokat a hormonváltozásokat amikről beszélsz nála mesterségesen szabályozták. Nyilván ez is hozzájárult ahhoz, hogy beleegyeztek, hogy ilyen fiatalon nővé operálják.
Én pánszexuális vagyok. Óvodásként is vonzódtam a lányokhoz, szerettem őket. No persze ennek nem kifejezetten az intim részét kell értelmezni, vagy nagyon felnőttes dolgokra gondolni, - a magához mért kis óvodás szerelemre kell gondolni. De! Már gyerekkorom óta tisztában vagyok a dologgal. " Nekem teljesen mindegy, hogy milyen nemű, csak jól érezzem magam vele. " - Mindig ezt mondogattam gyerekként, kamaszként, és most felnőttként is ezt állítom. 24 éves vagyok, 5 éve élek együtt egy nővel, és nagyon szeretem. Azelőtt volt más barátnőm is, és volt férfi párom is.
Ezt csak ezért mondtam el, hogy igen, teljesen reális dolgok ezek. A szexuális orientáltság, bármennyire is hihetetlen, de már gyeremekként kialakul bennünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!