Apa megveri 19 éves lányát (mondjuk oka is van rá), a lány pedig elmegy látleletért és feljelenti. Melyik félt ítélitek el "jobban"?
Az apát, mert nem az erőszak a megoldás erre.
Az meg, hogy valaki bukik az egyetemen nem nagy szám, szinte mindenkivel előfordul aki nehezebb szakra jár.
"mondjuk oka is van rá"
Normális vagy? Hogy lenne rá oka?
Egyébként nem gyanús, hogy a lány azért ment el látleletet vetetni, mert a törvény az ő oldalán áll?
Na akkor vajon kinek lehet igaza?
"Családon belüli erőszak" kifejezést hallottad már?
Köszi a válaszokat! :)
Persze, ezekkel tisztában vagyok. Az okot azért írtam oda, mert kíváncsi voltam, van-e, aki az apának kedvez, meg azért, mert különben mindenki rákérdezne a válaszban.
Üzenem ennek az apának, hogy szívesen félholtra verném (mondjuk van rá okom is).
Privátban várom a telefonszámát.
Utána kiírhatunk egy kérdést, hogy őt ítélik el jobban vagy engem...
Várjunk csak. A tettlegesség lehet egy pofon is nem? Szóval a lányt megverte, több zúzódása lett a testén, esetleg foltok az arcán? Mert az durva, ilyen helyzetben az apa nagyon messzire ment. Viszont! Egy tasliba még senki sem halt bele, ha a feleségemnek mondana olyat a lányom egy durva veszekedés közben, hogy "dögölj meg" vagy hasonlót, lehet én is lekevernék neki egyet miközben leordítom a haját (igaz egy pofonnak aligha maradna 10 percnél tovább nyoma így aztán gondolom nem erről van szó jelen esetben).
A másik része a dolognak viszont az, hogy 19 éves az a lány. Papíron felnőtt és bizonyára annak is érzi magát, mégha nem is teljesen az. Ennyi idősen már nevelni sem lehet senkit, mert a saját feje után megy maximum lehet próbálgatni terelgetni, hogy a jó úton maradjon, de ahhoz nem veszekedés és nem erőszak kell.
ép eszű ember nem veri össze úgy a lányát, hogy látlelet legyen belőle - csak azért mert bukott.
és talán nem 19 éves korában kellene elkezdeni a nevelését, és nem így. ha ilyen családja van, valószínűleg oka is volt rá, hogy rosszul teljesítsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!