Segítségre lenne szűkségem, valaki segítene? (
Bővebben lent! )
Figyelt kérdés
Szóval! Az a baj, hogy sajnos olyanok az osztálytársaim, hogy mindig kinéznek valakit akit gyötörhetnek lelkileg. Az egyik osztálytársamat már kikészítették, most úgy látszik hogy én következem, szerintetek mit tegyek hogy ez ne következzen be? Régebben én is a ,, menők'' között voltam, most nem tudom hogy miért van ez, szünetben az egyik napról a másikra elkezdtek piszkálni valamiért. 14 éves fiú vagyok. ( Még nem piszkálnak annyira, de szerintem ez súlyosbodni fog, ha nem teszek valamit!)
2015. jan. 4. 17:32
1/5 Manó9919 válasza:
Menj azokhoz akiket barátnak tekintesz 3s szard le őket elhiszem szarul esik de nem kell hozájuk szólni menj át a másik évfolyamhoz vagy a nem menőkhöz... ne feled fél év és új élet ha 8.-os vagy
2015. jan. 4. 17:37
2/5 anonim válasza:
Nem szabad hagyni magad! Ne szard le ! Velem is ezt csinálták addig amíg egy lelki roncs lettem,majd jött a nyári szünet és nagyon megváltoztam (lelkileg) lelkileg nagyon megerősödtem ,(ez köszönhető az új barátimnak akikkel nyáron ismerkedtem meg). Év elején elkezdtek szekálni ,de ekkor már nem hagytam magam: visszavágtam szóban és tettben is.(kissé megvertem őket :D) Én sose voltam a menők között (csak 2 hónapig amíg az egyik régi ovistársam odajárt és én jóban voltam vele) én inkább a nyomi , különc kockákhoz tartoztam és most is tartozom de nekem ez így is jó. Itt a nyomiknál sokkal sokkal jobb barátok vannak mint a menőknél :)
16/l
2015. jan. 4. 17:56
3/5 anonim válasza:
Szerintem viszont hagyni kéne. Az első két-három alkalmat el kell viselni, majd ha látják, hogy semmi olyan reakciód nem lesz amin ők élvezkedni tudnak,leszállnak rólad. Ha védekezel, sírsz, veszekszel, verekedsz, az csak olaj lesz a tűzre. Amikor katona voltam engem is megpróbáltak, de mivel nem vettem fel ezért abba is maradt a piszkálásom.
2015. jan. 8. 15:16
4/5 anonim válasza:
Engem már óvodában összetörtek és azóta nem javult semmi mert akármilyen társaságban vagyok mindenütt kiközösítenek. Szerencsére veled még nem történt meg csak esélyes de én azt gondolom hogy állj ki magadért és nyugodtan mondd meg amit gondolsz, persze nem ordibálva vagy nagyon mérgesen hanem szép békésen hívd arrébb őket a többiektől és mondd meg nekik nyugodtan hogy eleged van abból hogy mindenkit szekálnak, és máskor olyan dolgokat tegyenek a többi emberrel ami nekik is jó lenne mert egyszer visszakapsz az élettől.
2020. jún. 8. 12:33
5/5 anonim válasza:
2# ez tényleg igaz 😅
Én soha nem voltam menő gyerek de nem is piszkáltak xdd
Az én egyik legjobb barátom is olyan fiú mint akikről írtál sajnos őt sokan piszkálják
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!