Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi legyen a nevem tulajdonságo...

Mi legyen a nevem tulajdonságot szerint?

Figyelt kérdés
A nevem zsófi,ravasz,akarat os,türelmetlen,vezér egyéniség,okos,szerencsétlen,vicces,kicsit félénk,barátságos,udvarias,érett,makacs lány vagyok

2015. jan. 3. 23:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Én meg többnyire dühös, nyugodt ember vagyok. Általában nem iszok, szeretek piázni... :D Olvastad már, h miket írsz (Nem bántásból)?
2015. jan. 4. 00:11
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs olyan név, amit anno negatív jelzőkkel illettek. :D
2015. jan. 4. 00:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Dr. Zsofenzíva, a világ akaratos elpusztítója - ravaszság direktbe' -
2015. jan. 4. 00:15
 4/4 A kérdező kommentje:

Kimaradt hogy sokat filózok.És a kérdés magában nem jó csak a tabom rossz és mindent kijavít...

a kérdés :

Mi legyen a becenevem tulajdonságaim szerint?

Mikor milyen vagyok,ha feldühítenek vagy rossz közérzetem van akkor stersszes állapotba kerülök és magamban tartva de kigondolom hogy ott mi lesz a következő lépés,milyen rossz dolgot nem kéne tennem amit szerencsére nem teszem meg legfeljebb szerencsétlenül szólalok meg,tehát egyáltalán nem oda illő szavakat használok : mondjuk legyen a téma az alvás én meg benyögök valamit a kutyákról,mert elkalandozok a fejemben (bár ez pont nem a stresszes helyzet volt de mind1)

De történeteket írok,kiváló tanuló vagyok,sportolok ezért teljesen sportos alkatnak megfelelő lányka lennék.Ami biztos hogy igaz az a vezér egyéniség,nem az a parancsolgatós hanem aki segíti is az embereket.Ja és összesen kb. 600 barátom van.Egy játékban híresség vagyok és ott mindenki a barátom akar lenne és mindenkire egytől-egyig emlékszem.Ezért a memóriám is tökéletes,talán a régi ismerősök akik annyira távol vannak azokkal nem tartom a kapcsolatot szorosan.De ez vagyok én... becenév? egyet se tudok kitalálni ami rövid de jó,ezért kértem segítséget bár ismerőstől jobb lenne de nincs sok alkalmam.Amúgy meg ebből kb. semmit se hisztek el gondolom de attól én még tudni fogom az igazságot.

2015. jan. 4. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!