Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mikor ismerem fel, ha valaki...

Mikor ismerem fel, ha valaki hazudik, és én hogy tudok hazudni?

Figyelt kérdés

Nagyon sok gond nincs azzal, hogyha én hazudok, legtöbbször megúszom, de nem ismerem fel ha valaki velem teszi ezt.

Azt tudom, hogyha túlmagyarázza, akkor hazudik.

2015. jan. 3. 22:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Viselkedésből elég nehéz észrevenni, én inkább a mondandója tartalmában keresem a félrevezetést.
2015. jan. 3. 22:25
 2/13 anonim ***** válasza:

Hát ez ember típustól függ.

Én bele látok a másikba, nem csak azt tudom hogy mit,mikor hazudik hanem azt is hogy mi az igazság.

Azt is tudom hogy miért hazudik illetve mit akar leplezni a hazugságaival. Annyira átlátok másokon hogyha ezt tudnák nem is mernének velem beszélgetni.

Nem gondolom hogy ezt ennyire meg lehet tanulni de biztos hogy tudsz fejlődni benne ha elkezdesz testbeszédet tanulni.

A szavak az ember mondanivalójának csak kb. 7-8 százalékát teszik ki.

A maradék több mint 90 százalék a testbeszéd, hang-hangszín, viselkedés, arckifejezés stb. teszik ki.

2015. jan. 3. 22:30
 3/13 anonim ***** válasza:
Elég haszontalan képesség.
2015. jan. 3. 22:41
 4/13 anonim ***** válasza:
3-as ezt nekem címezted vagy a kérdezőnek mert az érdekli hogy hogyan tud hazudni ?
2015. jan. 3. 23:10
 5/13 anonim ***** válasza:
2015. jan. 3. 23:27
 6/13 anonim ***** válasza:
Mindkettőtöknek.
2015. jan. 3. 23:36
 7/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

3-as: Miért lenne haszontalan? Ha azért állítottad ezt, mert vallásos vagy, akkor kérlek ne írj ide. Ott a vallás kategória és ott vitatkozhattok.

2015. jan. 4. 09:34
 8/13 anonim ***** válasza:
szegénynek komoly problémái lehetnek ahogy a válaszait olvasom
2015. jan. 4. 10:05
 9/13 anonim ***** válasza:

Elég rég bántottak meg utoljára azzal, hogy vallásos vagyok. Bár egyáltalán nem értem, hogy honnan vontad le ezt a hibás következtetést.

Én nem épp problémáknak nevezném őket, viszont ha arra célzol, hogy olyan problémák, melyeken e haszontalan képesség nem tudna segíteni, akkor részlegesen igazad van.

2015. jan. 4. 11:01
 10/13 anonim ***** válasza:

Engem nem érdekel hogy a te problémáidat mivel lehetne megoldani.

Én olyan ember vagyok aki nem éri be kevesebbel mint a teljes igazság és mindig leások a mélybe hogy mi van a dolgok mögött. Ezért én nagyon hamar átlátom és megértem a dolgokat és ezért is tudok itt olyan válaszokat adni ami megoldást jelent a kérdező számára.

Te viszont pont az ellenkezője vagy.

Felszines ember akit nem érdekel az igazság.

És egy ilyen ember csak a sötétben vagdalkozik mivel nem érti és nem látja át a problémát ezért itt is csak butaságokat képes válaszolni.

Nem is kell messzire menni, csak megnézed mit írtál ide első válasznak:

"Viselkedésből elég nehéz észrevenni, én inkább a mondandója tartalmában keresem a félrevezetést"

És pont megint az ellenkezőjét írod annak ami a megoldás.

Napnál világosabb egyértelmű dolog hogy a viselkedésből lehet kiolvasni hogy az illető hazudik-e.

Ezt alkalmazzák az igazság szolgáltatásban és mindenhol a világon ahol a cél az hogy megtudják mi a valóság.

Nézd, nekem nincs kifogásom az ellen hogy butaságokat írjál be erre az oldalra, de ha a negatív megjegyzéseidet akarod ráakasztani másokra azt inkább magaddal tedd.

Beállsz otthon a tükör elé és elmondod magadnak párszor a negatív dolgaidat, ezzel nincsen semmi baj.

2015. jan. 4. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!