Miért hazudik megállás nélkül?
Van egy lány,már az óvodában is ismertük egymást,8 évig osztálytársam volt,most pedig évfolyamtársak lettünk.
Nem tudom jellemezni a kapcsolatomat vele,se rosszba nem voltunk soha,se jóban..
Elég félénk,mindenhová kísérni kell,a busszal sem mert egyedül elmenni első nap.. Gólyatáborba is kérte az anyja,hogy had vigyenek el engem,menjek vele,mert nagyon fél a lánya... Év elejétől kezdve folyamatosan hazudik..Erre későn jöttem rá.. Mindig kedves voltam vele,meghallgattam,jó kedvem volt,felvidítottam,hogy neki is az legyen,meséltem,hogy sok új barátot szereztem,kedvesek velem,még azt is elmondtam,hogy tetszik egy fiú..bár ne mondtam volna semmit.. A fiú sokszor rám írt,köszönt,mosolygott,szemezett velem,én meg boldogan meséltem ezt a "barátnőmnek" .. Azt hazudta,hogy a fiú azt mondta rólam,hogy utál,nem akar semmit és,hogy nem bír engem.. De ez kiderült,igazából szépnek tart stb.. De folyton vele szekált.. tudta,hogy fájdalmat okoz,és ezt csak azért tette,mert nekem jó volt.. mert őt már a 6. srác utasította el.. Mostanában is kb. 3 fiúról beszélt nekem,mindegyikről kiderült,hogy vagy barátnője van,vagy nem is áll szóba a csajjal,vagy csak hazudik össze vissza...álomvilágban él,mindennap elmeséli,hogy a neki tetsző sráccal beszélget facebookon,és olyan idióta,logikátlan hülye történeteket le tud írni,egyik szavával üti a másikat..csak nevetek rajta.. Nemrég megmondtam neki,hogy "utálom a hazug embereket,és nagyon tud fájni ha rájössz,hogy valaki hazug.."stb.. Látszott,hogy megijedt,nagyon megváltozott a hangszíne,és magyarázkodott össze vissza..Nagyon szép részletesen kigondolt történeteket mond fapofával,de arra nem figyel,hogy hülyeség.. a saját anyjának is hazudik.. Ez valami betegség már szerintem.. nem is érdekel már,hogy mit mondd,mert tudom,hogy semmi nem igaz. Még abban sem tud igazat mondani,hogy melyik busszal ment haza tegnap.. Mindenfélét beképzel,én meg már csak mosolygok,mert félek,ha valami rosszat mondok,vagy kárt tesz magában,vagy nekem okoz valami kellemetlenséget valahogyan.. Az egyik hazugsága miatt egy éjszakán át itattam az egereket,és akkor rájöttem,hogy ez az ember folyamatosan megállás nélkül hazudik. Ennek valami pszichés oka lehet?
Ismertem ilyen "embert". Amilyen távol csak tudod magadtól tartani, annyira tedd és lépd át és minden hirzárlat magadról. Mert ő lesz az egyik aki egész életedben az ellenséged lesz. Most is az, csak még ovis cipőben jár ebben a tevékenységben.
Mindenedet fogja útánozni, és mindenedet megfogja próbálni elvenni, ahogy kicsit is közel tud hozzád férkőzni.
Fel a fejjel. Az ilyen ember után felüdülés egy tiszta, és őszinte barát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!