Valaki ezt le tudja fordítani angolra?
Nos, az, hogy miért én nem csinálom meg, ennek magyarázata van, amit most nem részletezek.
A lényeg, hogy ezt a receptet le kéne angolra fordítani:
Csokipelyhes muffin
Hozzávalók
3 tojás
150 g cukor
150 ml tej
75 ml olaj
125 g vaj
1 tasak sütőpor
egy csipet só
30 g kókusz
vanília eszencia
3-4 evőkanál csokoládé pehely
400-450 g liszt
Elkészítés
Verd fel jól a tojásokat a cukorral. Add hozzá az olvasztott vajat, olajt és tejet. Keverd hozzá a sóval és sütőporral összekevert lisztet is. Végül, add hozzá a vaníliát, kókuszt, csoki pelyhet. Keverd óvatosan össze. Helyezd a puha tésztát a muffin formákba, és tedd a sütőbe kb. 35 percre.
Felszolgálás
Tálald egyszerűen, vagy csokimázzal.
hely, ahol találtam:
Chocolate muffins feather
ingredient
3 eggs
150 g sugar
150ml milk
75 ml of oil
125 g butter
1 sachet of baking powder
a pinch of salt
30 g of coconut
vanilla essence
3-4 tablespoons of chocolate flakes
400-450 g of flour
preparation
Beat in the eggs and sugar well. Add the melted butter, oil and milk. Stir in the salt and baking powder mixed with flour. Finally, add the vanilla, coconut, chocolate flakes. Mix gently. Put the soft dough muffin molds and put it in the oven for approx. 35 minutes.
serving
Serve simple or csokimázzal.
1-es: A gond az volt, hogy megkért erre valaki állítólag neki ez sürgős és 2 óra alatt meg kéne legyen. Viszont én nemcsakhogy béna vagyok angolból, még családi ügyek is jöttek be.
2-es: Nagyon szépen köszönöm.
Csokipelyhes muffins
Ingredients
3 eggs
150 g sugar
150 ml milk
75 ml oil
125 g butter
1 sachet of baking powder
a pinch of salt
30 g coconut
vanilla essence
3-4 tablespoons of chocolate flakes
400-450 g of flour
Preparation
Well the VERD eggs with sugar. Add the melted butter, oil, and milk. Stir in the salt and baking powder mixed with flour. Finally, add the hint, kókuszt, chocolate flakes. Mix gently to combine. Place the soft dough into the muffin moulds and put it in the oven for about. 35 minutes away.
Service
Serve it simply, or csokimázzal.
Nem kötekedni akarok, de miért van ott, hogy csokipelyhes meg csokimázzal? Nem vagyok olyan jó angolból (csak most kezdtem el tanulni) de ezt inkább felvállalom, minthogy ilyeneket írjak bele egy angol szövegbe.
Szóval inkább nem írok ide semmit angolul, de nem égetem le magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!