Közvélemény kutatás: Ha találnátok egy bankkártyát, akkor próbálnátok vele vásárolni? Kidobnátok? Leadnátok valahol?
Figyelt kérdés
valószínűleg elhagytam és kiváncsi vagyok ki hogyan cselekedne.2015. jan. 2. 20:31
11/15 anonim válasza:
Nem probalnek vele semmit, leadnam (vagy meg inkabb, kettevagnam es kidobbam, mert valoszinuleg mar ugyis letiltottak). Egyebkent van nalam pont egy talalt Visa Electron, ha a tied, viheted.
12/15 anonim válasza:
Hiába akarod használni az általad talált bankkártyát azt már régen letiltotta a tulajdonosa! Ekkora kamut! Ha te hagytad volna el akkor letiltattad volna rég és kapsz másikat! Nem pedig itt kérdezősködnél! Hihetetlen hogy mennyien benyalták!
13/15 anonim válasza:
Én leadnám bankban, a kártya egy olyan "személyes" dolog szerintem. Ellenben ha pénzt találnék, szerintem megtartanám, ha egyéb iratot nem találnék egy tárcában mondjuk.
14/15 anonim válasza:
Na ez emgemet is érdekel, pont szilveszter elött vesztettem el az irataim, köztük a bank kártyámat is.
Amúgy ha én találnék ilyent, leadnám a bankba. De semmiképp nem merném használni. Mondjuk nem is nagyon lehetne.
15/15 anonim válasza:
Amikor én elhagytam és valaki megtalálta, akkor facebook-on megkeresett és rámírt.
Igaz, addigra már letiltottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!