Hogy lehet valaki ennyire gonosz?
Figyelt kérdés
A gyk-n megválaszoltam egy kérdést, normális hangnemben. Egy pánikbeteg ember kért segítséget, hogy milyen papírokkal tudná igazolni a betegségét. Valamit félreértelmezhetett és teljesen nekem esett, elkezdett átkozódni, a leendő gyerekeimet is átkozta. Soha nem tudnék ilyet tenni, hogy lehet valaki ennyire faragatlan. És hogyan lehetnek ilyen gondolatai, hogy bárkinek csontrákos legyen a gyereke? Az egyik legborzalmasabb dolog, ha valakinek beteg a gyereke, hogyan képes valaki ilyenekkel dobálózni?2015. jan. 2. 11:48
11/13 A kérdező kommentje:
9 Sok pánikbeteget ismerek, nem szoktak átkozódni! Teljesen normális emberek, csak tömegben, buszon, akárhol rosszul lesznek. Az egy viszonylag jól kezelhető betegség.
2015. jan. 2. 13:18
12/13 anonim válasza:
Kérdező: szimplán retardált lehetett. Sok a hülye ember, kifogtál egyet. Igyál egy teát és felejtsd el, sajnálnivaló az ilyen.
13/13 anonim válasza:
Ritka ellenszenves ember.A neveltetése sem lehetett rendben,mert szerintem egy egoista kiskirályt neveltek belőle.Emellett persze lehetnek az említett problémái,de talán nem azok tették ilyenné.Szóval ne vedd fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!