Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek gonosz vagyok?

Szerintetek gonosz vagyok?

Figyelt kérdés
Ha bántanak, akkor minden megteszek, hogy az illető megfizessen annak arányában, ahogy ő bántott engem. Ha valaki rossz helyen parkol és tudom, hogy a rendőr bilincset rak a kocsira akkor direkt felhívom a rendőrséget, mert úgy érzem megérdemli. Ha valaki nem úgy viselkedik, ahogy az szerintem helyes, és rossz történik vele, örülök neki, de közben úgy teszek mintha sajnálnám. Ha valaki zavar, pl munkakapcsolatba vagyok vele de mindig rosszkor jön, és bosszúból akkor is ha nem tehet róla beszennyezem mások előtt a naivság álarcát öltve, súlyosabb esetben kemény hashajtót stb keverek a kávéjába hogy ne legyen láb alatt de csak annyit h nagyon rosszul legyen. Ha valaki menne enni és én váltom, az aki enne szemét volt velem direkt lassan váltom le, hogy alig legyen ideje. Ha megkérdezik, hogy mikor jöjjenek a melósok, akkor mindig más idejét adom meg nem a sajátom, h a többieknek maradjon a munka. Úgy teszek, mintha kedvelnék mindenkit, mert így a másik énem titok, azaz senki nem gyanakszik. Egy ember egyszer kitolt velem, kicsúfolt, erre baromi rosszat kívántam neki, másnap meghalt az apja. Szóval nem tudom.
2014. okt. 13. 16:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem gonosz vagy, beteg vagy. Fordulj szakemberhez.
2014. okt. 13. 16:25
 2/12 anonim ***** válasza:
Igen , ez nagyon beteges amit csinálsz , vagyis mondhatni szánalmas, hogy azt érzed, hogy irányíthatsz másokat és hogy, neked kell igazságot szolgáltatni . Törődj magaddal , és ne nehezítsd mások életét ilyen bunkó módon.
2014. okt. 13. 16:36
 3/12 anonim ***** válasza:
68%

Velem játszanád el a hashajtós dolgot egyszer :D

Többet nem mernél bejönni melózni.

Amúgy addig csinálod míg rá nem fázol...:)

ui: Nincs benned annyi hogy megvárod a rendőrt és a kocsi tulaját is? Ha ilyen "ász" vagy, akkor miért vagy beszari? :) Netalán a munkatársaidnak megmondani a frankót?

Én ha ilyen lennék kinyírnám magam, mert az olyanok mint te a legalja! :)

2014. okt. 13. 17:07
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Igen, elég dedós és kicsinyes vagy. Kb mint oviba, hogy a Béla miért nyúl a tányérokhoz, tessék megbüntetni óvónéni.

Nem azért halt meg az apja mert te azt kívántad... Valószínűleg pont azért viselkedett így mert tudta, hogy meg fog halni az apukája.

Ha valaki állandóan szórakozna veled, és azzal csinálnád ezt még megérteném.

A saját feladataid pedig nem háríthatod másokra.

Ilyen helyzetekben mindig a szemet szemért fogat fogért elv lép érvénybe.

2014. okt. 13. 17:23
 5/12 A kérdező kommentje:
Nem gyávaság de minek bukjak le? Ti is ezt tennétek. Amúgy a hashajtós téma... HA éN CSINáLNáM ELŐBB GYANAKODNáL A SAJáT APáDRA MINT RáM. ki van próbálva... Köszi az értékes és értéktelen válaszokat. Lenne csak annyi nyomorban részetek mint nekem... Harminc évesen túl autóbaleseten, dizentérián, szklerózis multiplexen, gilbert szindrómán, irritábilis bélszindrómán, pánikbetegségen... Csak hogy párat mondjak amiről papírom van...
2014. okt. 13. 17:41
 6/12 A kérdező kommentje:
De hozzáteszem a heti 60 80 óra melot, a magányt, a feszültséget, a 4 idegösszeomlásom, a paranoiám és mindezt harminc évesen. Barátok és társ nélkül. Pedig mikor jó állapotban vagyok, mindig adakozok, segítek, cipekedek mások helyet, pénzt utalok betegeknek, beszélgetek elesettekkel szóval én se értem magam teljesen
2014. okt. 13. 17:57
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Lehet hogy beteg vagy de akkor is sunyi :D

S azt már megtanultam hogy a kis sunyik mindig a legnagyobb férgek :D

Én a helyedben nem utalgatnék stb. Hanem amit utalsz abból elmennék heti 1x minimum egy luxus prostihoz.

Elkezdenék valami sportot vagy bármit űzni.

S megváltozni :)

Minden helyre jönne :)

2014. okt. 13. 19:08
 8/12 anonim ***** válasza:

Nincsenek barátaid és társad, ahogy írtad. Nem gondolod, hogy azért meg ilyen szemét és sunyi vagy?

És leírtál elég sok betegséget , ezek miatt nyilván sok gondod volt, akkor mégis miért nehezíted mások életét (persze más módon de ugyanaz az eredmény-vagyis bajt csinálsz másoknak) szerintem szállj le róluk, nekik is biztos meg van a maguk baja . Inkább próbálj megváltozni és lemondani a "gonoszkodásról".

2014. okt. 13. 19:29
 9/12 anonim ***** válasza:

Nagyon nagy arc vagy, hasonlítasz rám. Én is imádok bosszút állni azokon az embereken, akik r.ohadékok velem, ja és ez nem gonoszság. Amúgy sajna van egy ember, akinek meg akarok fizetni, de egyelőre még nem tudok. Az emberek mindig furcsálják, amikor kiderül számukra, hogy gyűlölöm a bátyám, de ha tudnák azt, hogy milyen érzés a szüleidet félteni a saját testvéred miatt.

Amúgy hogy hogy ennyi betegség ért téged? Biztos nagyon rossz lehetett, neked se lehetett vmi könnyű.

15/L

2014. okt. 14. 10:19
 10/12 anonim ***** válasza:
Te valóban beteg vagy, ahogy már mások is írták...tényleg menj orvoshoz és kezeltesd és ne sajnáltasd magad.Nem is értem hogy tudsz ezekkel a dolgokkal együtt élni...illetve csak egy beteg ember tud így élni....sajnállak. Ahelyett, hogy azon agyalsz, hogy kit, mikor, hol hozzál kellemetlen helyzetbe, inkább azon törd a fejed, hogy magadat kicsit kihűzd ebből a szörnyű csávából, ha így folytatod nem sokáig fogod húzni. Egyszer majd azon kapod magad, hogy nem telik már ebben a mókában örömöd és kinyírod magad. Keress felegy dilidokit sűrgősen, azzal teszel a legjobbat az emberiségnek. Sok sikert!
2014. okt. 14. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!