Szerintetek gonosz vagyok?
Figyelt kérdés
Ha bántanak, akkor minden megteszek, hogy az illető megfizessen annak arányában, ahogy ő bántott engem. Ha valaki rossz helyen parkol és tudom, hogy a rendőr bilincset rak a kocsira akkor direkt felhívom a rendőrséget, mert úgy érzem megérdemli. Ha valaki nem úgy viselkedik, ahogy az szerintem helyes, és rossz történik vele, örülök neki, de közben úgy teszek mintha sajnálnám. Ha valaki zavar, pl munkakapcsolatba vagyok vele de mindig rosszkor jön, és bosszúból akkor is ha nem tehet róla beszennyezem mások előtt a naivság álarcát öltve, súlyosabb esetben kemény hashajtót stb keverek a kávéjába hogy ne legyen láb alatt de csak annyit h nagyon rosszul legyen. Ha valaki menne enni és én váltom, az aki enne szemét volt velem direkt lassan váltom le, hogy alig legyen ideje. Ha megkérdezik, hogy mikor jöjjenek a melósok, akkor mindig más idejét adom meg nem a sajátom, h a többieknek maradjon a munka. Úgy teszek, mintha kedvelnék mindenkit, mert így a másik énem titok, azaz senki nem gyanakszik. Egy ember egyszer kitolt velem, kicsúfolt, erre baromi rosszat kívántam neki, másnap meghalt az apja. Szóval nem tudom.2014. okt. 13. 16:20
11/12 anonim válasza:
A te viselkedésedet ki dönti el, hogy helyes, mert te lazán Istent játszol másokkal szemben némi sértés vagy bántás miatt.Na meg persze egy minden tekintetben sérült, beteg és beteges elméjű ember az tudja is, hogy mi az arányos bosszú...
12/12 anonim válasza:
Boztos jó sok embernek ártottál már, mióta feltetted a kérdést, én nem is neked, hanem az olvasó érdeklődők kedvéért válaszolok. Azért viselkedsz így, mert egy értéktelen senkinek érzed magad. Nem tudsz saját erődből elérni semmit, amire büszke lehetsz, ezért úgy próbálod "felül" érezni magad, hogy másokat lejjebb taposol. Narcisztikus személyiségzavarod van. Nem vagy elmebeteg, csak egy kisstílű csibész. Akkor zuhansz majd, amikor szembetalálkozol egy ugyanilyennel, mint te. Ki fogjátok irtani egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!