Szilveszter van de utálom az embereket gyerek létemre, ez mennyire súlyos?
Az életben mint mindenkinek elég sok buta emberrel találkoztam, sokszor vertek át, verekedtem, és teljesen becsaptak a barátaim. Jelenleg 1-2 barátom van akik szerintem el is felejtettek, a többi internetes (mert neten találok értelmeseket). Jelenleg úgy járok iskolába hogy egy "másik énemet" mutatom, amikor szeretem a barátaimat és vidám vagyok, de közben amelyik osztálytársam jogosan gyűlölöm, arról megnyugtat az a képzelgés hogy szembeszúrom egy tollal.
Túl sok a buta ember, az értelmetlen beszélgetéseikbe bele akarnak vonni mint pl. Real madridnak szurkolok ha te nem akkor dögölj meg... Már totálra unom, örülnék neki ha senki nem szólna hozzám az iskolában se az utcán. (Buszmegállóban egyik feketebőrű "másik énem barátja" elment mellettem és le homoszexuálisozott, példaként ha engem néztek önző nagyképűnek)
Mit gondoltok, szerintetek beteges vagyok?
Az értelmes embereket meg tudom kedvelni simán, csak kár hogy túl kevés van. És nem az a baj hogy nem vagyok pozitív.
Csak az a kérdésem hogy ti is voltatok/vagytok ilyenek, és igazából semmi komolyabb gond nincs ezzel a gondolkodásmóddal?
Köszönöm szépen a válaszokat.
Szia!
Nem, nincs semmi baj veled, nem kell aggódnod. Mintha csak magamat hallanám. De nekem nem gyerekkorban jött ez elő. Akkor még, kis vidám pozitív voltam, aztán jól "letördelték a szarvaim" , szép lassan pedig kiábrándultam a társadalomból.
Az osztálytársaim 98%-át utáltam. Sose tudtam velük semmiről beszélni, mert áltálában már akkor is csupa olyan volt a téma, ami vagy nem érdekelt, vagy csak egyszerűen hozzá se tudtam szólni - ki milyen buliban volt, pasik, akkori celebek, stb. Volt pár barátom, akik rendesek voltak, de én megvertem volna a többit. :)
Te még fiatal lehetsz, uh. nálad valószínűleg ez még változhat. Nem leszek valami "pszicho-killer", vagy ilyesmi.... Csak lévén kicsit másképpen látod a világot, mint a mai elfogadott, normálisnak mondott többség, így vélhetően mindig kicsit kívülállónak fogod magad érezni. Uh. értem nem vagy beteges. Dehát nem leszel valami nagy emberbarát, mert látod, hogy a zöme milyen visszataszító tud lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!