Jogosan sértődött meg ez az ember facebookon?
Figyelt kérdés
Felvettem ismerősnek egy csoportból, üzengettem vele kicsit, írogattunk néha-néha, aztán szóbakerült a barátnője, hogy most nála van. Aztán én mondtam neki biztos jófejek lehetnek, és megkérdeztem az-e a barátnője, aki a profilképén van. De aztán mondtam még azt, hogy "vagy az az anyád? nem tudom megállapítani". És ez nem csúfolódás akart lenni, tényleg nem tudtam eldönteni hogy az most egy huszon- vagy negyvenéves nő akar-e lenni. És erre meg megsértődött, és elkezdett pampogni. Ő amúgy 21/F
Jogosan sértődött meg?
2014. dec. 31. 19:23
11/11 anonim válasza:
Hát, marha tapintatlan voltál, ami talán nem is akkora baj, mint az, hogy te ezt nem veszed észre, nem is érzed
Sorry, de ez van....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!