Az mit akar az az ember aki bejelölt facebookon, nem ismerem, de felvettem? És meg kérdezte, hogy hogy vagyok.
Figyelt kérdés
2014. júl. 16. 14:59
1/4 anonim válasza:
Ismerkedik, engem is sokan bejelölgetnek így, dobd ki, ha nincs kedved ismerkedni.
2/4 anonim válasza:
Lehet , hogy egy régi ismerős, aki nem bírsz felismerni, kérdezz rá, honnan ismeritek egymást, nekem sok ilyen volt..
VAgy pedig az ahelyzet, amit előttem írtak.
3/4 anonim válasza:
Arra kíváncsi,hogy,hogy vagy. Talán te nem ismered fel,esetleg te nem ismered,de ő igen (így van ez pl.Orbán Viktorral is). Jelöld vissza. Kérdezz rá, hogy honnan ismeritek egymást, és rögtön kiderül.Utána,vagy a homlokodra csapsz,vagy lapátra teszed,vagy újabb ismerősre tettél szert.
4/4 anonim válasza:
Ilyen hülye kérdést..ha te tennéd ezt vajon te mit akarnál? Kb. ezt akarja ő is. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!