Órási öngyűlölet szőrösség miatt? Mit lehetne tenni?
mit tegyen az, aki szó szerint gyűlöli önmagát azért, mert sokkal szőrösebb mint mások vagy mint lennie kellene, gusztustalannak tartja ezt , és tiszta szívéből gyűlöli hogy ilyen
össze-vissza borotválja is magát az illető mindenhol, de az hamar visszanő, ezért is már elege van ebből is
szal teljes arc-szőrtelenítés kellene, láb, mellkas, has, derék, hónalj, fenék, kar, nyak szőrtelenítéssel együtt
csak a haja, szemöldöke legyen olyan amilyen alapból
lécci ne írjátok azt, h szokja meg, v ilyesmi, mert az illető utálja önmagát emiatt
(és az illető én vagyok, 24f és bi)
Lángszóró :D
Viccen kívül, vannak elvileg lézeres szőrtelenítések amiktől nem nő vissza, csak gondolom baromi drága.
ha már bi vagy,van a bu-zi szubkultúrán belül ez a beer,medve kategória,ahol minél nagyobb darab kövér,vagy izmos szőrös testű,szakállas pali vagy,annál nagyobb a vonzalmi értéked.
legyél egy ilyen állat liblingje,köcs-öge,nője és probléma megoldva.
A borotvánál tartósabb a gyantázás, és sok kozmetikába járó fiú van aki ezt kéri. Sajnos zsebbenyúlós a dolog. De amúgy egy férfinak nem áll jól ha kezét lábát is legyantázza.Mellkast pl lehet rövidre nyírni hajvágóval sokan ezt csinálják.
Lézeres az hosszadalmas és nem is végleges,de van esély rá hogy ritkul a szőr, mert sok szőrtüszőt eléget a lézer.
Egy pasinak jól áll, ha minimálisan szőrös (kar, láb, szeméremdomb minimum, bár a legutóbbi nem eldzsungelesedve). Azt hittem egy hormonproblémás nő írta ezt ki...
Gyanta? Epilátor?
vegyél otthoni ipl gépet, és használd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!