Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Órási öngyűlölet szőrösség...

Órási öngyűlölet szőrösség miatt? Mit lehetne tenni?

Figyelt kérdés

mit tegyen az, aki szó szerint gyűlöli önmagát azért, mert sokkal szőrösebb mint mások vagy mint lennie kellene, gusztustalannak tartja ezt , és tiszta szívéből gyűlöli hogy ilyen

össze-vissza borotválja is magát az illető mindenhol, de az hamar visszanő, ezért is már elege van ebből is

szal teljes arc-szőrtelenítés kellene, láb, mellkas, has, derék, hónalj, fenék, kar, nyak szőrtelenítéssel együtt

csak a haja, szemöldöke legyen olyan amilyen alapból

lécci ne írjátok azt, h szokja meg, v ilyesmi, mert az illető utálja önmagát emiatt

(és az illető én vagyok, 24f és bi)

2014. dec. 30. 13:53
 1/9 anonim ***** válasza:

Lángszóró :D

Viccen kívül, vannak elvileg lézeres szőrtelenítések amiktől nem nő vissza, csak gondolom baromi drága.

2014. dec. 30. 13:56
 2/9 anonim ***** válasza:

ha már bi vagy,van a bu-zi szubkultúrán belül ez a beer,medve kategória,ahol minél nagyobb darab kövér,vagy izmos szőrös testű,szakállas pali vagy,annál nagyobb a vonzalmi értéked.

legyél egy ilyen állat liblingje,köcs-öge,nője és probléma megoldva.

2014. dec. 30. 14:22
 3/9 anonim ***** válasza:

A borotvánál tartósabb a gyantázás, és sok kozmetikába járó fiú van aki ezt kéri. Sajnos zsebbenyúlós a dolog. De amúgy egy férfinak nem áll jól ha kezét lábát is legyantázza.Mellkast pl lehet rövidre nyírni hajvágóval sokan ezt csinálják.

Lézeres az hosszadalmas és nem is végleges,de van esély rá hogy ritkul a szőr, mert sok szőrtüszőt eléget a lézer.

2014. dec. 30. 14:26
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem tudsz ellene mit tenni! Vagy szőrtelenítesz,vagy beletörődsz. Én is ilyen vagyok,az egész testemen,mindenhol szőr nő. Még a fülemet is borotválnom kell.
2014. dec. 30. 14:48
 5/9 anonim ***** válasza:
nem mindenki szerint gusztustalan!! miért ne lehetnél te is az a valaki,aki szerint nem gusztustalan... ne utáld magad a szőr miatt..
2014. dec. 30. 14:50
 6/9 anonim ***** válasza:

Egy pasinak jól áll, ha minimálisan szőrös (kar, láb, szeméremdomb minimum, bár a legutóbbi nem eldzsungelesedve). Azt hittem egy hormonproblémás nő írta ezt ki...

Gyanta? Epilátor?

2014. dec. 30. 15:24
 7/9 anonim ***** válasza:

[link]

vegyél otthoni ipl gépet, és használd.

2014. dec. 30. 15:26
 8/9 anonim ***** válasza:
Én nem értem,de a sok szőr soha nem zavart.Ez is csak egy divat,méghozzá idióta.Vannak szörtelenítő krémek,illetve jó drágán lézeres szörtelenítés.Lehet simán csak adott intim területeket kezelni,szerintem ha alapból ápolt vagy,nem is kell több.Nem attól leszel elfogadható,hogy minden,aktuális trendnek megfelelsz.
2014. dec. 31. 01:50
 9/9 anonim ***** válasza:
Keleti származás? :) Sztem igenis legyen egy férfin szőr! A problémás helyekről a helyedben legyantáztatnám, de hogy hónalj meg láb? Hát... Lehet, hogy létezik olyan mértékű szőrösödés, aminél indokolt, de akkor is csak néhányszor, hogy megritkuljon egy kicsit. Amúgy döbbenetes, hogy ilyen indulattal írsz a témáról... nem a szőrösség vagy más testi "hiba" az öngyűlölet oka, abban csak megnyilvánul, de valahonnan máshonnan ered, amin a szőrprobléma megoldásától függetlenül gondolkodnod kéne. Bocs, ha ez okoskodásnak tűnik, de tapasztaltam, hogy az ember mindig talál valami hibát önmagában, ha eleve ez a program dolgozik benne, hogy ő nem elég jó.
2015. jan. 7. 07:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!