Milyen ember az, aki szereti a lovakat?
A "mit lehet szeretni a lovakban" és a feltett kérdésem nem összetévesztendő. Mit lehet elmondani arról a lányról (mivel általánosságban elmondható, hogy több lány szereti a lovakat, mint fiú) aki szereti a lovakat? Miért pont a lányok? Miért a "tini" korosztály? Nárcisztikus jellemre vall? Magányos lány szerelemre vágyik? Örülnék egy relatíve hosszú pszichológiai elemzésnek, de nem kötelező. Ha kérhetem, a válaszokhoz írjátok oda korotok/nemetek, mi a személyes véleményetek a lovakról.
(Megjegyzem: semmi problémám nincs a lovakkal és a lótartókkal.)
Nem tudom, hogy a nárcizmus hogy jön ide. Azért a lovakkal van elég munka, nehézség, aki komolyan akarja csinálni, annak elhivatottságra van szüksége.
Nekem nővérem nagy lovas. Ő már felnőtt nő, gyerekkora óta ez a hobbija. Ő mindig atletikus volt, ráadásul állatimádó. A lovaglással két legyet üt egy csapásra, nagyon látszik rajta, hogy ez neki való.
Ő egy kifejezetten határozott, kemény nő. Intelligens, kicsit szétszórt, feledékeny, viszont a jég hátán is megél. Nem tudom, hogy ő mennyire kivétel, de az ő lovas ismerősei szinte kivétel nélkül ilyenek. Nem kis hercegnők, puhányok vagy kényeskedők.
Nem értem, hogy egyes embereknek miért az a mániájuk, hogy egy szeretett dologról az emberekről jellemzést csinálnak. Komolyan, miért? Elhiszed, hogy azok, akik szeretik pl a kutyákat, azoknak ugyan olyan a jellemük?
Pszichológiai elemzés...sírnom kell.
Aki lovagol, miért lenne tinilány, nárcisztikus vagy magányos, szerelemre vágyó lány?
Kitalálom: Mert te eddig csak olyannal találkoztál.
Visszatérve a kérdésedre: Az az ember, aki szereti a lovakat egy olyan ember, aki szereti a lovakat.
Nincs hozzá pszichológiai elemzés, nincs hozzá kikötött személyiség, semmi. Nem kell minden szarba beleképzelni valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!