Mit árul el egy ember személyiségéről az ha szereti a kutyákat?
kellemes tulajdonság de amugy messzemenő következtetéseket nem lehet levonni belőle.csak annyit,hogy szereti a kutyákat.
emellett ezer olyan tulajdonsága lehet amitől kiszaladsz a világból.
mennyi idiót.a kutyatulajdonos van?sok.
én is kutyás vagyok és nem mindenki cimbora aki kutyázik.
A válasz elsőre kézenfekvő, később egy kicsit bonyolut lesz.
Kézenfekvő, mert csak meg kell kérdezni magad, hogy mit jelképez a kutya? Mi jut eszedbe a kutyáról?
Hűség, falka, hierarchia, kiállás, szolidaritás, alázat, satöbbi...
No, ezeket a "kutyás" valószínűleg szereti.
Azért írtam hogy később már bonyolultabb, mert ez csak az alapfeltételezés. A pontos képhez már a fajtát, a fajta típusjegyeit is ismerni kell.
Mert hát "olyan a kutya, mint a gazdája"-tartja a közmondás, és általában igaza is van.
Egészen mást jelent, ha kutyásodnak bernáthegyije van, mint ha pitbullja, vagy csivavája.
A lényeg, hogy a gazda vagy hasonlít a kutyára, vagy a kutya éppenséggel az ellenkezője a gazdájának (azaz nem egymásról szólnak, hanem egymással együtt, azaz egymás kiegészítői.)
De a legfontosabb jelző a gazdáról az mindig az, hogy a kutyája hogy néz ki? Egészséges, gondozott, jól táplált, boldog jószágról van szó, vagy elhanyagolt, leromlott betegről.
SZERINTEM!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!