Mit gondoltok egy ilyen lányról?
"Nem idealizaltam senkit es semmit."
Mondom, ha ez az eset áll fenn, akkor ha nagykorú vagy, elveszlek nőül, persze némi ismerkedést követően esélyes. Te döntesz.
Nem semmi nő lehetsz, ha igazat mondasz, hogy nem idealizáltál senkit.
Látod, kérdező, megmondtam, hogy ideákat kergetsz, mint minden nő. :)
Ráadásul elvársz, de adni nem akarsz megértést.
Ergo azt gondolom rólad, hogy önző vagy.
Megköszönheted nekem, hogy segítettelek az élet egyik legfontosabb vonatkozása, az önismereted mélyítése terén. A másik legfontosabb: javítani magadon. Aztán UTÁNA el is várhatod másoktól igényeidet.
Vagy durcáskodhatsz tovább. Attól nem fog fejlődni az életed.
Hozzáteszem, előző megállapításomat abból szűrtem le, hogy rám írtál privátban. Szépen bemutatkoztál, mondhatom...
Sebaj, akinek nem kell értékes személy, annak nem kell. Kaptak belőlem már más személyek. Igaz, volt aki kihasználta jóindulatomat, de voltak, akik megérdemelték. Úgy látszik, te nem érdemelsz jóindulatot. Szállj magadba.
A kettes sorszámú beíró megmondta a tutit:
"Ha kedvesen próbálja megmondani a negatív kritikát és nem flegma p*csaként "fúúj"-ol, az szintén egy előny."
A flegma p*csákért én sem vagyok oda, se a rosszindulatúakért. Bár lehet, h emiatt különös az ízlésem(?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!