Normális, ha erre vágyom? 21N
Az a vágyam, hogy legyen egy egyszobás albérletem, az ízlésemnek megfelelően berendezve és dekorálva, egy átlagosan fizető állásom (bolti eladó, árufeltöltő, szobalány), és egy macskám.
Magammal szemben természetesen vannak elvárásim, 6 nyelven beszélek, még ugyanennyit meg akarok tanulni, de az életben beérem ennyivel.
Mit gondoltok erről?
Akkor az igényeink különböznek, kedves ma 19:54-es.
Nekem nem kell pénz a boldogsághoz, csak a megélhetéshez.
Itt egy bolti elado jo esetben havi 900-1200 nettot keres, egy egyszobas lakas meg kabe 5-800 euro rezsivel, marad havi 4-500 eurod megelni.
Ez minden csak nem jo megelhetes, plane Nemetorszagban.
Persze ha nincsennek igenyeid es nem is lesznek kesobb sem, akkor akar egy eletet is le lehet igy elni. Ehezni mondjuk nem fogsz az igaz.
szerintem néhány nyelvet tanulj meg profi szinten.többet ér 3 anyanyelvi szint, mint 6 amihez kicsit értesz
de ha ott vagy néemtben, valahol csak laksz nem?
mi kell ahhoz, hogy megvalósítsd még? a macska nem annyira nagy befektetés anyagilag pl
A 3 anyanyelvi szint már megvan. De mindet természetesen anyanyelvi szinten vagy felsőfokon szeretném.
Nincs egy sima szoba 900€ rezsivel. 5-600€-ből már simán kivitelezhető, de környékfüggő.
Otthon 300€-ből éltünk 4en, és még úgy is csak enyhe nélkülözés volt, 400-500€-ből egyedül tökéletesen meg lehet élni.
szereted a barátod_? miért akarnál különköltözni tőle? macska így is lehet:D a dekorációt meg kompromiszumokkal:D vagy te a hálót, ő a fürdőt dekorálja
de szerintem pasiknál mindegy, rábízzák a nőkre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!