A bankban a péztáros 33.000 Ft.-al többet számolt ki,mint amennyit kellett volna.Már csak itthon vettem észre,eleinte nem tudtam,honnan van annyival több a pénztárcámban.
Kicsit macerás visszajutni oda,ugyanahhoz a pénztároshoz,de inkább úgy érem,visszavinném.
Az ő fizetése bánná ha nem,ugy-e? tehát a bank nem fedezi a hiányt?
2014. dec. 22. 20:01
1/8 anonim válasza:
Ő hibázott, az ő kasszájában van a hiány, tehát persze, a felelősség is őt terheli. Az már csak a te jólelkűségedet tükrözi, ha nem okozol neki így karácsony előtt kellemetlen perceket ezzel :)
2014. dec. 22. 20:03
2/8 anonim válasza:
A kasszás fizetéséből vonják le.
2014. dec. 22. 20:07
3/8 anonim válasza:
Ezt neki ki kell fizetnie. Abban a bankban, ahol én dolgozok, egy összegben be kell fizetni az ekkora hiányt másnap. Így nagyon hálásak lennénk ilyen esetben, ha visszahozná az ügyfél. Nyugodtan telefonálj holnap be, mondd el, hogy mi történt. Nem muszáj, hogy pont azzal a pénztárossal beszélj. A legegyszerűbb, ha kéred a fiókvezetőt, és neki mondod el, hogy mi történt. Szebbé varázsolnád a karácsonyát a dolgozónak, ha visszajuttatnád, vagy legalább jeleznéd, hogy a kér ünnep között visszavinnéd. Biztos vagyok benne, hogy az útiköltséged is kifizetnék, hiszen még mindig jobban jár.
2014. dec. 22. 20:20
4/8 anonim válasza:
Persze, hogy visszavinném, hiszen nem az enyém.
2014. dec. 22. 20:23
5/8 anonim válasza:
Csak akkor ha jó csak a pénztáros. Ha nem az, akkor megtartanám!
2014. dec. 22. 20:34
6/8 anonim válasza:
Visszavinném. Még ha kevesebb vagy több lenne is az a potyapénz, mert nem tudnék nyugodtan aludni, ha tudnám hogy valaki úgymond miattam jut bajba. Sok embernek ki van számolva a pénze számlákra, ételre.
Eddig a legnagyobb érték amit találtam, egy mobiltelefon volt, de azonnal visszajuttattam a tulajdonosához. Nem bírná a lelkiismeretem az ilyesmit...
2014. dec. 22. 21:07
7/8 anonim válasza:
Vidd vissza. Képzeld magad az ő helyébe. Úgy tegyél valakivel, ahogy veled szeretnéd, hogy tegyenek. Ez erre most nagyon igaz és nem csak karácsonykor. Neki is van családja, ahonnan hiányozni fog az a 33000 ft. Gondold el, a ti büdzsétökből hirtelen ugrana ennyi.. Amugy nem macerás, a bank be van kamerázva,felvétel alapján vissza lehet követni mindent.
2014. dec. 22. 23:08
8/8 anonim válasza:
a bankokban a pénztárműveletet kamerák rögzítik, így azt is visszanézhetik, kinek adott többet a pénztáros, ekkora összegnél én biztos kérném a fiókvezetőt vagy a biztonsági főnököt, hogy nézze meg
így akár ki is derülhet, hogy nálad van a többlet, akkor pedig megütheted a bokád, ha nem adod vissza időben
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!