Hölgyek lányok, mit gondoltok egy férfi ápolóról?
Persze, hogy a személyiségétől függ minden. A foglalkozása alapján nem lehet tudni, hogy valaki jó ember vagy sem.
Egyébként ápolóról általában jó tulajdonságok jutnak eszembe, úgy látatlanban, pl. kedvesség, jószívűség, együttérzés. Ettől függetlenül az adott ápoló még lehet bunkó és ellenszenves :D
Édesanyám ápolónő, az ő tapasztalatait hallva nagyon hasznos az a kevés férfi ápoló akik náluk van. Ha épp együtt dolgozik eggyel, garantált, hogy nem neki kell megemelnie a 70-80 kilós mozgáskorlátozottakat.
Ezenkívül számomra lényegtelen, hogy ápoló. Az is egy munka, valakinek megkell csinálnia.
Szóval ahogy már írták, a döntőpont a pasi személyisége.
Jaj hát ezért szeretem én ezt az oldalt, álszenteskedés lvl 10000.
Biztos vagyok benne, h ez a "nem érdekel a fizetése" c. nóta csak itt az oldalon áll meg, a valóságban meg szóba se állnának egy ilyennel, aki havi 90 ezret visz haza....
Nekem egyértelmüen pozitiv, mert ezt a munkát csak olyan ember vállalja, aki segíteni akar másokon, és ebböl következöen nem önzö, emberileg mindenképpen értékes valaki.
Együttélni ilyen emberrel sokkal töbet adna nekem, mint egy "vállakozó", akinek a szemében a dollár/euró jelek villognak és a "haszon" az élete legfontosabb dolga, akárhány másikon is kell átgázolnia emiatt.
Mivel a saját keresem elég arra, hogy böven meg tudjak belöle élni (meg még marad is), ezért az emberi oldal nekem többet adna, mint az, hogy jól keressen. Ezen kivül egy ilyen emberröl feltételezhetö, hogy nem annyira kicsinyes, hogy zavarná, ha nekem van több jövedelmem, elvégre egy párkapcsolatban minden pénz közös szerzemény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!