Ki melyiket választaná? Ő a világ legokosabb embere, vagy ő a világ legboldogabb embere?
Egyik sem lennék.
Legokosabb-úgy érezném, csupa hülyékkel vagyok körülvéve, és nem lenne más a szintemen, akivel értelmesen eltársaloghatnék.
Legboldogabb-ahhoz, hogy fejlődjön a személyiségünk, mindenféle érzelmek kellenek. Nem rossz az sem, ha rossz dolgok történnek velünk. Ha egy nehéz időszaknak vége, mindig erősebbnek érzem magam, mert ezt is sikerült túlélnem, nem roppantam össze.
A legboldogabbat választanám. Természetesen nem úgy boldog, hogy a családjával harmónikusan iszogat valamelyik napszakban teát, hanem lennék hülye és analfabéta, de bolond-boldog, akit a problémák nem érdekelnek, csak az, hogy jó legyen és mások is boldogok legyenek a hülyéskedések miatt.:)
Én most is ebben az elvben próbálok működni, de a problémákat sajnos gyakran figyelembe veszem...
16:46
Ha a legokosabbat úgy értelmezem, hogy okosabb mint a jelenlegi tudósok, professzorok stb. Nos, akkor biztos fel tudnék valamit találni vagy valami remek üzletet összehozni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!