Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit csináljak, hogy megnyíljak?

Mit csináljak, hogy megnyíljak?

Figyelt kérdés
Olyan hallgatag és zárkózott vagyok , de tényleg és nem tudom mit csináljak , hogy ne legyek . Az egyetlen akivel megnyílok az a tesóm.

2014. dec. 13. 09:00
 1/2 anonim ***** válasza:
Vagy társalogsz és mondod te is a magadét, vagy maradsz hallgatag. Én is ilyen vagyok.
2014. dec. 13. 14:24
 2/2 anonim ***** válasza:

Ez nehéz. Meg kéne próbálnod többet társaságba járni, barátok közé, akik ismernek és elfogadnak. De gondolom pont az a baj, hogy nincs ilyen társaság. Szóval ez egy kicsit 22-es csapdája.

Megpróbálkozhatnál beiratkozni valamilyen csoportos foglalkozásra: nyelvtanfolyam, társastánc tanfolyam, sport (tai chi, jóga, vagy ha lány vagy, zumba).

De igazán jó megoldást nem tudok mondani, én is ilyen vagyok. Szerintem azért, mert nem értem az embereket, és az emberek nem értenek engem. Másképp látom a dolgokat, és nem bírom elviselni a képmutatást - ez pedig egy végletekig képmutató világ sajnos.

2014. dec. 13. 14:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!