Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az miért jó egy lánynak, hogy...

Az miért jó egy lánynak, hogy ilyen szövegeket ír?

Figyelt kérdés

Ilyeneket, h vár az éjszaka, meg hasonlók. Utalva ezzel valszeg arra, h megyek pasizni.

Most miért kell feltűnősködnie, ha pasizni akar, akkor ne rúgjon már a másikba még egyet, akit lehet, h jobban megviselt a szakítás. Nem? Ezt miért kell csinálni az embereknek?

2014. dec. 12. 22:51
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Ja...jó nagy baromságot.

Mert ha lenne egy kis esze akkor értené hogy ezt nem szó szerint kell érteni.

2014. dec. 13. 18:57
 12/19 anonim ***** válasza:
Feltéve, hogy jól értem, amit mondasz, szerintem sokat látsz bele. Mert szerintem az ilyen vár az éjszaka és társai tipikusan azok a klisék, amiknek semmi értelműk, csak kiírja, mert az utolsó 5 percben nem írt ki semmit. Kb. olyan, mint a "XY én így szeretlek" (XY lehet torta, vizsga, bármi, csak hogy kiírhassa, hogy volt XY).
2014. dec. 14. 17:17
 13/19 A kérdező kommentje:
Személyesen írja nekem, mint exnek, szóval ezzel akar szívatni. Nem fb-on írja ki, vagy máshol.
2014. dec. 14. 19:39
 14/19 anonim ***** válasza:

Ő most azért irogat neked ilyeneket mert imponál neki hogy te még mindig szereted őt.

Tulajdonképpen ezzel ő szívja az energiádat meg az életerődet és ezzel jól elgyengít téged miközben ő nagyon is jól érzi magát.

Nyugodtan megmondhatod neki udvariasan hogy nem szeretnéd hogy továbbra is írjon mert szeretnél egyedül lenni egy kicsit aztán pedig meg akarsz ismerkedni egy új lánnyal.

2014. dec. 14. 21:28
 15/19 A kérdező kommentje:
Ez akkor is szemétség, h ilyenekről ír, nekem nem lenne pofám ilyenekről, mert sejteném, h neki ez nem igazán jó. De tényleg el kell lassan felejtenem, mert nagyon nem esik ez jól.
2014. dec. 14. 22:46
 16/19 anonim ***** válasza:

Valószínűleg te sokkal figyelmesebb ember vagy mint ő aki csak önmaga körül forog.

Gyerekből felnőtté válás első lépése hogy nem a külvilágot akarod megváltoztatni hanem megnézed azt hogy te mit tudsz tenni ebben a helyzetben, és az nem más mint hogy békén hagyod és lekoptatod.

Egy ideig szar mert állandóan ő van a fejedben de aztán elkezd halványulni a dolog és egyre ritkábban jut eszedbe.

Aztán egy szép napon egyszer csak kint vagy belőle és azt mondod: ennél jobbat érdemlek

2014. dec. 15. 12:20
 17/19 anonim ***** válasza:
Én meg akkor félreértettelek, bocs.
2014. dec. 15. 14:29
 18/19 A kérdező kommentje:
De az a baj, h nem akarom elfelejteni, mert végül is én csesztem el a dolgot, meg kéne próbálnom helyrehozni, s ha akkor se lesz jó, akkor kéne feladnom.
2014. dec. 15. 22:42
 19/19 anonim ***** válasza:

Sajnos ez nem így van.

Te nem cseszted el a dolgot hanem így alakult.

Én szakítottam már olyan apró félreértésen hogy utólag mikor kiderült el sem akartam hinni.

De a kapcsolatnak így is úgy is vége kellett hogy legyen.

Ha egy kapcsolat eljut a szakításig akkor annak vége.

Vissza lehet csinálni, meg lehet próbálni még egyszer meg még egyszer de a végeredmény ugyanaz lesz.

Ha gondolod írd le hogy szerinted mit rontottál el és akkor jobban átlátható a dolog, de a helyzet az hogy te vagy a férfi a kapcsolatban és a nőnek pedig imádnia kéne.

Ehelyett te akarsz alázkodni a csajnak hogy jöjjön vissza.

2014. dec. 15. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!