Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért jelent ennyit a pénz?

Miért jelent ennyit a pénz?

Figyelt kérdés
Nem értem az embereket. Sok párkapcsolatban pénz a fontos és az érzelmek háttérbe szorulnak. Mennyivel jobb az ha megvehetek mindent,de nem vagyok boldog.......mint az hogy be kell osztanom a pénzem,de boldog vagyok,mert szeretnek és viszont szeretek!?
2014. dec. 12. 19:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Jó kérdés, én sem értettem soha.
2014. dec. 12. 19:18
 2/12 anonim válasza:
Erre a válasz engem is érdekelne
2014. dec. 12. 19:20
 3/12 anonim ***** válasza:

Mert ez alltalaban jelemzi az ember szemelyiseget is szerintem, penznek orulnek annak hogy szep ruha,ekszer luxus auto stb

Boldogsag, ebbe minden benne van, szeretett,kedveseg, ertekeles becsulet stb stb.....

Lattatok mar olyan embert akinek a penz fontos es boldog is ?? Kivulrol lehet ezt mutatjak, de belul mint egy jegycsapp a szivuk!

Reszemrol,fontosabb a boldogsag mint a penz. De legyen szep egesszeges csaladom, szereto ferjem, minthogy luxus hazban eljek a ferjemel, de kozbe maganyosan!

2014. dec. 12. 19:25
 4/12 A kérdező kommentje:
Érdekes hogy a környezetembe nagyon sok ilyen ember van........itt egy sincs!? Na ezt nem hiszem el! Gyávák vagytok felvállalni!?
2014. dec. 12. 19:25
 5/12 anonim ***** válasza:
Ha te ilyen vagy, mégis miért nem hiszed el, hogy nem vagy ezzel egyedül? Ne tedd fel a kérdést, ha nem hiszed el, hogy NÉVTELENÜL nem vállalják fel az emberek a véleményüket -.-
2014. dec. 12. 19:31
 6/12 anonim ***** válasza:

Kerdezo, sajnalak ha te csak azert vagy valakivel, mert anyagiakban rendezet, elarultad magad!

Vagy esetleg ilyen kapcsolataid voltak ahol csak kihasznaltak??

kettokozul,melyk val rad?

2014. dec. 12. 19:35
 7/12 anonim ***** válasza:
Jelentve moderatornak!
2014. dec. 12. 19:36
 8/12 A kérdező kommentje:
Nem kell sajnálni,mivel én nem ilyen vagyok. Mi létminimumon,de boldogan élünk.
2014. dec. 12. 19:40
 9/12 anonim ***** válasza:

Akkor meg mirt nem hiszed el hogy te csak te vagy az egyeduli csalad akinek nem a penz szamit?

kulomben is alig valaszoltak a kerdesedre meg honnan tudod hogy mindenki ezen a velemenyen lesz mint az elozo kommentelok?

2014. dec. 12. 19:44
 10/12 anonim ***** válasza:
Ez a fajta felfogás kicsit kamaszos mesevilágnak tűnik. Vannak az áldott szívű, jólelkű, sokat nélkülöző szegény emberek, meg a csúf, gonosz, szívtelen, érdekhajhász gazdagok. Az élet ennél árnyaltabb. Mint alapvető értékkel, tehát, hogy a pénz nem boldogít, egyet értek, ugyanakkor mindannyian pénzből élünk. Ha nincs pénz szalámira, meg fűtésre, még éppen el lehet vegetálni, de nem túl kellemesen, valljuk be, és nem is sok köze vannak a nélkülözésnek a boldogsághoz. Mert a lelki jóllétet a fizikai jóllét mindenképpen megelőzi a sorban.
2014. dec. 12. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!