Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tegyek? Végleg reménytelen...

Mit tegyek? Végleg reménytelen a helyzet?

Figyelt kérdés

A legjobb barátőmmel eltávolodtunk nagyon, főleg mióta távkapcsolata van . Ha én nem írok neki, ő se ír nekem . Szerintem már eleget szóltam le ezért ... hogy figyelembe se vesz . De már megszoktam, hogy félig halott a barátságunk .

Írtam neki, hogy hiányzik a barátom, és keveset tud kijönni mostanában, mert problémái voltak, és kérdeztem tőle, hogy én dramatizálom túla dolgokat ? Erre ő elkezdte sértegetni a barátomat, nem tudom, hogy viccből mondott rá szavakat vagy se, de a barátom felment az fb-émre, (megadtuk egymásnak a jelszónkat amugy sincs titkolni valónk) és megírta nekem, hogy nincs semmi baja csak rosszul érezte magát, utána meg elmondta, hogy ő nem türi tovább, hogy sértegesse a barátnőm (mindig sértegeti) és így neki állt . Alap, hogy a "legjobb barátnőmnek" állt feljebb, pedig csak annyit kért tőle a barátom, hogy ne sértegesse, mert ő se sértegeti se őtet, se a kapcsolatát . Most pedig még csak nem is ír nekem . Ez halott barátság ? Végleg vége lenne ? Tavaly december óta, csak akkor beszéltünk ha rá írtam .... .

2014. dec. 9. 22:53
 1/5 anonim ***** válasza:

Megcsúfolod a barátság szót, amivel ezt a kapcsolatot illeted. Egyszerűen nem érdekled, vagy lehet megvannak a maga bajai.

Az tuti, hogy úgy tűnik már haverok se vagytok, felesleges ezt erőltetni.

2014. dec. 9. 23:04
 2/5 anonim ***** válasza:
Neki nem Te vagy a legjobb barátnő. Előfordul, sz@r helyzet, de fogadd el. Mást úgysem tudsz tenni...
2014. dec. 9. 23:05
 3/5 A kérdező kommentje:

Mig nem volt netes kapcsolata minden tökéletes volt ... mindig együtt lógtunk legjobb barátok (voltunk) lehet helyesebb így írnom ...

Most egész nap a gép előtt ül, volt olyan, hogy a barátjának írtam, hogy írjon már vissza nekem vagy kérdezze meg már ő, ha jönne-e ki.... akkoriban próbáltam menteni ami még menthető volt a barátságunkból... abból is csak annyi veszekedés lett mig kijött 3x és többet nem ....

Akkor mindegy az egésznek ... pedig sose akartam elveszteni .

Én tökéletesen megértem a távkapcsolatukat, de azért 2-3 hónapban 1x kijöhetne ... .

2014. dec. 9. 23:10
 4/5 anonim ***** válasza:

Ugyanez volt velem is, szóval megértem. Igaz itt fiú részről. A srác megismert egy lányt úgy 18 évesen a neten, és mindig vele akart beszélni. Egész nap otthon ült, ha bárhova mentünk - ritkán - akkor is időpontra sietett haza, mert hát nem lehetett megváratni a lányt.

Ezek a kapcsolatok elhalnak egyszerűen, mert nem ápolják őket. Azóta eltelt kb. 3 év. Ma már nem beszélünk, persze ha találkoznánk, biztos váltanánk pár kötelező szót, meg hogy mi van, mi történt velünk míg nem láttuk egymást, de a barátságnak rég vége volt. Ez van, az ilyet felesleges erőltetni, mert csak fájdalmat, dühöt szül. El kell fogadni, tovább kell lépni.

2014. dec. 9. 23:17
 5/5 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy nem kell erőltetni... 3 hónapig rá se írtam, hogy lássam, eszébe jutok-e de semmi . Erre én írtam rá, és neki állt feljebb, hogy ő várt arra, hogy én írjak ... pedig én mindig írtam, csak mondta a barátom, hogy ne írjak rá lássam ír-e :/.

Sajnálom elveszni a barátságunkat, nagyon hosszú volt, és tényleg rengeteg szép közös emlékünk van ... . :/ de ami muszáj az muszáj ... :)

2014. dec. 9. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!