Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az hogy vagy negyedj...

Miért van az hogy vagy negyedjére ébredek zokogva? [15/L]

Figyelt kérdés
Nem emlékszem hogy álmodtam-e valamit, de ilyenkor nem tudom abbahagyni a sírást.... És azt sem tudom hogy mi a bajom.. ez normális?!

2014. dec. 9. 19:57
 1/4 anonim ***** válasza:
40%
Nem!!! Ha akarod írkprivit,átbeszéljük a dolgokat
2014. dec. 9. 20:05
 2/4 anonim ***** válasza:
43%
Síró bőgő masina ebből nem lesz katona. Üdb, Botond aki nem kapott kotont
2014. dec. 9. 20:09
 3/4 anonim ***** válasza:

Jézusom de sok hülye van itt :DDD

Az ilyeneknél kb két hét után tanácsos szakemberhez fordulni. Nekem is előfordul néha, meg hogy zsinórban jönnek a rémálmok, egy éjszaka alatt több, és van hogy nem merek visszaaludni, viszont ébren lenni is félek. És én mindenre emlékszem. Pár nap alatt elmúlik amúgy.

Gyanítom, valami elfojtott trauma, stressz az oka, amin ébren nem akarsz rágódni, az agyad pedig így próbálja feldolgozni. Ha továbbra sem enyhül, nem múlik el, neadjisten rosszabbodik, tényleg menj el legalább a háziorvosodhoz, ő biztos tud mondani valamit. De szerintem nem kell aggódni:)

2014. dec. 9. 20:45
 4/4 anonim ***** válasza:
Velem egyszer volt sirva ebredes de nagyon durva volt es meg emlekeztem is ra hogy mit almodtam. De egybol rais jottem miert almodtam ilyet es sirtam el magam szoval szerencsere azota se volt. Gondolkozz el mitortent veled mostanaban ami erzelmileg ennyire kihathatott rad. Ha nem sikerul esetleg vedd fel a hangokat mikozben alszol hath motyogsz valamit.
2014. dec. 9. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!