Mi a véleményetek arról, hogy itt sok kérdezőnek nem is érdemes válaszolni?
Tegyük félre azokat akik csak a jónéppel szórakozni járnak ide, ezeket elég jól fel lehet ismerni!
De ott a másik oldal aki annyira ragaszkodik az igazához, vagy annyira buta, hogy feleslegesen intéz ide kérdéseket, mert nem hajlandó befogadni semmit azon kívül és a nézeteit osztókkal együtt csak jól lehordják azt aki más véleményen van mint ők!
Ugye értitek mire akarok kilyukadni!
Magamból indulok ki, sokszor olyan vizekre tévedek ahol semmi keresnivalóm. Ahol 100-ból 95 ember szerint is értelmetlen a kérdés, de abból a 100-ből 80 ember komolyabb figyelemre sem méltatja, (a kérdést olvasva nem is érdeklik a válaszok) tehát válaszadónak marad nyilván az a 15 aki egyetért a "hülyeséggel" és kizárásos alapon 5 aki nem! Veszett ügy annak az 5-nek! :)
Ne menjünk bele annak fejtegetésébe, hogy honnét tudom, hogy 100-ból 95 szerint hülyeség ha a kérdésre intézett válaszok épp az ellenkezőjét bizonyítják.
Ha megkérdezném, hogy "miért gondolják azt mások, hogy mozog a Föld, hiszen én nem is érzem" talán lenne pár próbálkozó vagy poénkodó, de az értelmes többség figyelemre sem méltatná a kérdésem!
És most nehogy valaki elkezdje magyarázni, hogy tényleg mozog... :D
xDD
Hát sajnos igaz amit mondasz, de annyi hülye kóborol itt hogy szerintem a mai világban ne is csodákozzunk:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!