Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek sok itt a lelkileg...

Szerintetek sok itt a lelkileg sérült ember?

Figyelt kérdés

2014. dec. 3. 23:23
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Nincs.
2014. dec. 4. 03:48
 12/23 anonim ***** válasza:

Meglehetősen sértő lehet a "lelki sérült" kifejezés és hát eléggé leírja az illetőt akire alkalmazzák...

Én inkább úgy fogalmaznék, sok itt az olyan ember, aki élőben nem akarja vagy nem tudja mással megbeszélni az adott problémáit és ezért kérdéseket tesz fel.

Nagyon sokan görcsösen meg akarnak felelni másoknak, a külvilágnak és innen próbálnak megerősítést szerezni, tele van az oldal "sztetek gáz, ha...", "mit fog szólni/gondolni rólam, ha...", "ti mit gondolnátok olyanról, aki...", "hogy nézek ki, pontoznátok?", stb.

Bár belejátszik az is ebbe talán, hogy az oldalon szerintem 95% felett van a tini korosztály.

2014. dec. 4. 05:19
 13/23 anonim ***** válasza:
2014. dec. 4. 05:24
 14/23 anonim ***** válasza:
Kettővel előtti válaszomhoz: azt, hogy olyan kérdések vannak az oldalon amelyek a megfelelnivágyást fejezik ki és hogy ez nem csoda mert sok a tini az oldalon, ezt nem rosszindulatból írtam, hanem mert kamaszkorban különösen fontos kérdések ezek a serdülőknek.
2014. dec. 4. 05:27
 15/23 anonim ***** válasza:
hát van egy pár...én is az voltam régen, de szerencsére meggyógyultam...
2014. dec. 4. 09:22
 16/23 anonim ***** válasza:
nem csak itt
2014. dec. 4. 09:48
 17/23 anonim ***** válasza:
Az egész magyar társadalomban ilyen sok a sérült és buta ember ,mint itt. Ez csak egy lenyomata az egésznek.
2014. dec. 4. 09:55
 18/23 homo ludensz ***** válasza:
100%
Aki azt véli magáról hogy ő kiegyensúlyozott,tartalmas életet él az biztosan nem üldögél a számítógép előtt órákig. A lelkiekben sérült az tág kategória mint mikor egy karambolnál csak meghorpad a kocsi vagy totálkáros lesz. Egy biztos hogy sokan önigazolásként járnak fel ide erre az oldalra is hogy osztják az észt mert ők okosak. Ettől elégedetten állnak fel a géptől mert rájuk jött az éhség vagy a sz@rás. Gondolom egy jobb közösségből kilógnának de itt elvannak. Nagyon hasznos a PC. csak van a virtuális valóság mellett egy racionális valóság és túladagolva mind kettő ártalmas.
2014. dec. 4. 10:23
 19/23 anonim ***** válasza:
Szerintem az egesz vilag az....
2014. dec. 4. 15:15
 20/23 anonim ***** válasza:
Vannak bőven.
2014. dec. 4. 16:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!