Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egy 40 feletti nő hogy lehet...

Egy 40 feletti nő hogy lehet olyan gyökér hogy azt mondja az első gyerek szülésével még bőven ráér?

Figyelt kérdés

Kolleganőm, 40 feletti festett szőke műkörmös dagadt díszpi**csa.

Másik kolleganő (24 éves) most szült, erre ő: ó minek szült ilyen korán. Lám, én 40 felett vagyok, de ráért még! Majd később.

Mindezt ha egy férfi mondaná az is durva lenne, de egy nő?

Vajon a kései szülés hatalmas kockázatairól melyet leendő gyermekére hoz-vajon erről hallott már?

Meg egyáltalán, a nő test alapvető sajátosságaival tisztában van?

Azt nem kérdem, hogy olvasott-e már erről, mert olvasni nem tud, max a szolárium és műköröm katalógust.

Ja, hozzá tartozik, hogy pasi az fényéves körzetben nincs körülötte.

Kinek kell egy 40+-os dagadt tehén (esze is annyi kb)

2014. dec. 1. 14:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Kedves kerdezo, sajnos teljes emrtekben egyetertunk!!!!!

egy 37 eves no ( aki mellesleg tehen :) , de ami igaz az igaz, csak sokaknak faj az igazsag!)

A kolleganodnek valoszinuleg savanyu a szolo es ez jott ki a szajan. mindig konyebba masikat ledegradlni, mint a sajat elb@ott eltunkkel szembenezni.

2014. dec. 1. 14:34
 12/18 anonim ***** válasza:
Mondjuk a te anyád és anyád is jobban tette volna, ha inkább kisszéket csinál...
2014. dec. 1. 17:02
 13/18 anonim ***** válasza:
De ha valaki nem akar gyereket, azt nem lehet megérteni. A másik oldal pont ilyen buta. Aki 20 évesen csak azon agyal hogy, hogy csináltassa fel magát.
2014. dec. 2. 06:58
 14/18 A kérdező kommentje:

Én már adtam két gyereket a világnak mindkettő felnőtt, az egyiknek hamarosan gyereke lesz, nagyszülő leszek.

Az egyik tanár, a másik informatikus.

Ez a dagadt p*csa mit tett? Háromszorosra hízlalta a valagát? Mást nem nagyon.

>>>>

Mondjuk a te anyád és anyád is jobban tette volna, ha inkább kisszéket csinál...

2014. dec. 2. 08:42
 15/18 anonim ***** válasza:

A saját kis lelkivilágát nyugtatja meg a kijelentésével. Gyakorlatilag saját magának hazudik, illetve kifelé a környezete felé hazudik. Kognitív disszonancia. Saját belső feszültségét (40 évesen még nincs gyereke - az oka teljesen mindegy) azzal oldja fel, hogy azt mondja: ő még bizony ráér.

Az igazságot viszont tudja, legalábbis sejti: azért nincs gyereke mert nincs olyan férfi, aki felpuffintaná. Aminek viszont az lehet az oka, hogy kövér. Persze vannak olyan férfiak, akik a molettebb nőket kedvelik, de neki nem sikerült még olyannal találkoznia. De azért ez nagyon durva lenne, ha ezt így saját magának beismerné minden egyes nap amikor a tükörbe néz. Ezért inkább azzal nyugtatja magát, hogy 40 évesen még nem késett el és ráér.

2014. dec. 2. 10:01
 16/18 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy a te buta, agresszív fajtád szaporodik.
2014. dec. 2. 10:09
 17/18 anonim ***** válasza:
lehet szepiteni, finomitani, de akerdezonek bezony igaza van!
2014. dec. 2. 10:23
 18/18 anonim ***** válasza:

Miben lenne igaza? Attól gyökér valaki, hogy azzal nyugtatja magát, hogy ő negyven évesen ráér?

Persze, hogy nem ér rá, de neki ez a kapaszkodója. Normális ember ezen nem problémázik.

Sőt, én azon sem sértődtem volna meg, ha X évesen szülök és valaki azt mondja, hogy szerinte ez korai, ő nem szült volna ennyi idősen. Na és? Nem vagyunk egyformák, nem kötelező mindenkinek ugyanakkor szülni, sőt szülni sem.

A kérdező meg idegbeteg módon reagál.

2014. dec. 2. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!