Egy 40 feletti nő hogy lehet olyan gyökér hogy azt mondja az első gyerek szülésével még bőven ráér?
Kolleganőm, 40 feletti festett szőke műkörmös dagadt díszpi**csa.
Másik kolleganő (24 éves) most szült, erre ő: ó minek szült ilyen korán. Lám, én 40 felett vagyok, de ráért még! Majd később.
Mindezt ha egy férfi mondaná az is durva lenne, de egy nő?
Vajon a kései szülés hatalmas kockázatairól melyet leendő gyermekére hoz-vajon erről hallott már?
Meg egyáltalán, a nő test alapvető sajátosságaival tisztában van?
Azt nem kérdem, hogy olvasott-e már erről, mert olvasni nem tud, max a szolárium és műköröm katalógust.
Ja, hozzá tartozik, hogy pasi az fényéves körzetben nincs körülötte.
Kinek kell egy 40+-os dagadt tehén (esze is annyi kb)
Kedves kerdezo, sajnos teljes emrtekben egyetertunk!!!!!
egy 37 eves no ( aki mellesleg tehen :) , de ami igaz az igaz, csak sokaknak faj az igazsag!)
A kolleganodnek valoszinuleg savanyu a szolo es ez jott ki a szajan. mindig konyebba masikat ledegradlni, mint a sajat elb@ott eltunkkel szembenezni.
Én már adtam két gyereket a világnak mindkettő felnőtt, az egyiknek hamarosan gyereke lesz, nagyszülő leszek.
Az egyik tanár, a másik informatikus.
Ez a dagadt p*csa mit tett? Háromszorosra hízlalta a valagát? Mást nem nagyon.
>>>>
Mondjuk a te anyád és anyád is jobban tette volna, ha inkább kisszéket csinál...
A saját kis lelkivilágát nyugtatja meg a kijelentésével. Gyakorlatilag saját magának hazudik, illetve kifelé a környezete felé hazudik. Kognitív disszonancia. Saját belső feszültségét (40 évesen még nincs gyereke - az oka teljesen mindegy) azzal oldja fel, hogy azt mondja: ő még bizony ráér.
Az igazságot viszont tudja, legalábbis sejti: azért nincs gyereke mert nincs olyan férfi, aki felpuffintaná. Aminek viszont az lehet az oka, hogy kövér. Persze vannak olyan férfiak, akik a molettebb nőket kedvelik, de neki nem sikerült még olyannal találkoznia. De azért ez nagyon durva lenne, ha ezt így saját magának beismerné minden egyes nap amikor a tükörbe néz. Ezért inkább azzal nyugtatja magát, hogy 40 évesen még nem késett el és ráér.
Miben lenne igaza? Attól gyökér valaki, hogy azzal nyugtatja magát, hogy ő negyven évesen ráér?
Persze, hogy nem ér rá, de neki ez a kapaszkodója. Normális ember ezen nem problémázik.
Sőt, én azon sem sértődtem volna meg, ha X évesen szülök és valaki azt mondja, hogy szerinte ez korai, ő nem szült volna ennyi idősen. Na és? Nem vagyunk egyformák, nem kötelező mindenkinek ugyanakkor szülni, sőt szülni sem.
A kérdező meg idegbeteg módon reagál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!