Szerintetek az jó dolog, ha egy 14 éves gyereknek (ez én lennék) van egy híres színész kedvence, akire példaképként tekint?
Figyelt kérdés
Olyan szeretnék lenni külsőleg mint ő és valamilyen szinten belsőleg is... Egyébként ez az illető a "Violetta" című sorozatból Diego! :)2014. nov. 30. 12:16
2/6 anonim válasza:
Emlékszem hogy az én fiamnak 14 évesem Hannibal lecter volt a példaképe, majd 16 évesen Stifler.
Szóval ez teljesen normális. :)
43/l
3/6 anonim válasza:
Ebben a korban teljesen normális, hogy a gyerekek példaképeket keresnek maguknak. Csak az a fontos, hogy akinek adsz a szavára, vagy akivé szeretnél válni (akinek utánozod a dolgait) ne rossz példakép legyen. Ebben a szülőknek, iskolának is felelőssége van.
Később, felnőtt korban, amikor kiforr a személyiséged, már inkább belső indíttatásból, belső értékrend alapján cselekszel, olyan értékek alapján, amit beléd neveltek, nem pedig külső példaképek alapján.
4/6 anonim válasza:
egy példakép jó dolog :) segíti a személyiségfejlődést :)
5/6 anonim válasza:
Atyavilág. Ne aggódj majd kinövöd a Disney chanelt :D
6/6 anonim válasza:
Szdrintem nincs ebben semmi gáz. A példakép pedig tényleg jó dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!