Egyes lányok miért nem foglalkoznak a külsejükkel?
Távol álljon tőle, hogy bárkit a kinézete alapján megítéljek, vagy kicsúfoljak, csak egyszerűen nem értem, miért nem teszik meg a minimális erőfeszítéseket egyes emberek. A húszas éveink elején vagyunk, úgy gondolom, ideje volna.
Van egy barátnőm, aki egyébként kifejezetten okos (tehát beláthatná a dolgot), akit kissé ápolatlannak tartok. Én nem gondolom, hogy egy nő alapvető megjelenési formája az volna, hogy puccba vágja magát, meg nagyon sminkel (ha valaki szereti, azzal sincs bajom), nyilván nem kötelező. Ez a lány a ruházkodásra sem sok figyelmet fordít, de erre azt mondom, hogy ez egyéniség kérdése, nem ugyanolyan mindenki. Viszont amit nem értek, az már ápolatlanság kategóriába tartozik. Nincs kiszedve a szemöldöke, így egyrészt vastag, másrészt kissé össze van nőve, de nem nagyon látványosan. Pattanások is vannak rajta, nem az egész arcán, de jó nagy pattanások, amikre sokszor nem jó ránézni. A haja csak úgy lóg. Azt nem mondhatom, hogy zsíros, de mindenféle fizura nélkül csak úgy lóg, ápolatlan. Nem kell nagy frizura, ha nem akar bajlódni vele, teljesen megértem, mert nekem is olyan van, hogy csak formára van vágva, és kész, reggel megfésülöm. De épp ez az, hogy lehet ilyet vágatni.
Azért is furcsa a dolog, mert egyébként vékony, nem lenne rossz alakja, a fejformája sem csúnya, telt ajkai vannak, szép megjelenést is ki tudna magából hozni. Vajon miért nem teszi?
Más ilyen barátnőm is volt, ott sem értettem, de az az illető talán mostanában már jobban odafigyel magára.
Szóvá tenni természetesen nem fogom, csak mindig az jut eszembe az első lányról, hogy minimális ráfordítással sokkal csinosabb lehetne, és nem a sminkről meg a ruháról van szó, hanem alapvető ápoltsági dolgokról. A felsorolt problémák közül egyedül csak a pattanásokkal nehezebb megküzdeni, de látszik, hogy ő nem is nagyon próbál.
Mert így érzi jól magát?
Ez természetes, és nem szeretne változtatni rajta. Esetleg megszokásból...
Jaj, de örülök, amikor a pasik azt irják, hogy szeretik, hogy a nő ad magára!!! :)
Nem tudom, talán kevéssé ambiciózus... Mondd neki, hogy szeretnéd, ha néha sminkelne stb. Nagyon nehéz egy nőt rávezetni az ilyen dolgokra, ha nincs meg benne...
Szerintem még egyes lányokban benne van az, hogy ők akkor néznek ki tisztességesen, ha pl. nem vetnek be semmiféle "csábitó eszközt" stb. Csak nem értik meg, hogy ez túl unalmas. Végül is a nő a szebbik nem, élnie kell ezzel. :)
"Jaj, de örülök, amikor a pasik azt irják, hogy szeretik, hogy a nő ad magára!!! :)"
Milyen pasik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!