Szerintetek igaz az, hogy a meleg fiúk sokkal kedvesebbek, mint a heterók?
A meleg fiúk is ugyanolyan emberek mint mindenki más. Van köztük kedvesebb, bunkóbb ....stb. Általánosságban talán csak azt mondhatnánk, hogy toleránsabbak, hiszen tudják milyen kirekesztettnek lenni (persze ez sem igaz mindenkire).
19/f meleg
Igaz, volt pár ilyen ismerősöm, és teljesen igaz ez rájuk. Végülis sokuk olyanok, mint a lányok, avval a különbséggel, hogy nem kapnak annyi, és olyan figyelmet, mint egy nő.
Vagyis nem lesz meg bennük a kedvességhez való elutasítás, a paranoiás képzetek.
Én nem vagyok valami kedves a lányokkal, engem kifejezetten idegesít, hogy hisztiznek, tudom nem minden csaj ilyen.
De magamból kiindulva, szerintem ez nem mindig igaz, sőt.
Heteroknak ha tetszik egy csaj, akkor minden hülyeséget megtesznek érte. Melegek max azt tudják nyújtani, hogy meghallgatják a siránkozását.
19fm
Nem igaz. Az egyik legnagyobb paraszt, akit életemben láttam egy meleg srác volt. Ő konkrétan féltékeny volt a lányokra, minden elképzelhető módon áskálódott, rombolta a "barinői" önértékelését, pletykált, másokat cikizett, borzasztó felszínes és sznob volt, lenézte a nála szegényebbeket, stb.
A melegek emberek. Vannak köztük tök jó arcok, viszont ütni való gyökerek is. Objektíven kell hozzájuk állni. Nem kell őket utálni, de nem is szabad nekik többet megengedni, mint a heteroszexuálisoknak, csak azért, mert "sassy gay best friend" van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!