Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek igaz az, hogy a...

Szerintetek igaz az, hogy a meleg fiúk sokkal kedvesebbek, mint a heterók?

Figyelt kérdés

2014. nov. 29. 07:48
 1/10 anonim ***** válasza:
En megkulomboztetet az affektalos meleget es a normalis meleget. Amelyik el normalisan, nem "tartja a kis kacsojat", azzal semmi bajom. Az en tapasztalataim szerint igen. Bar nem talalkoztam tul sokkal. Azert szeretek veluk jobban beszelgetni, mert nem kell attol tartanom, h ram akar mozdulni. Ezaltal felszabadultabb leszek. Nagyon szeretnek baratkozni egy meleg sraccal, a fiukban baratsag szempontjabol szerintem sokkal jobban meg lehet bizni ugyanakkor nincs az, h vki beleszeret vkibe.
2014. nov. 29. 09:10
 2/10 anonim ***** válasza:

A meleg fiúk is ugyanolyan emberek mint mindenki más. Van köztük kedvesebb, bunkóbb ....stb. Általánosságban talán csak azt mondhatnánk, hogy toleránsabbak, hiszen tudják milyen kirekesztettnek lenni (persze ez sem igaz mindenkire).

19/f meleg

2014. nov. 29. 09:20
 3/10 anonim ***** válasza:
0%

Igaz, volt pár ilyen ismerősöm, és teljesen igaz ez rájuk. Végülis sokuk olyanok, mint a lányok, avval a különbséggel, hogy nem kapnak annyi, és olyan figyelmet, mint egy nő.

Vagyis nem lesz meg bennük a kedvességhez való elutasítás, a paranoiás képzetek.

2014. nov. 29. 09:36
 4/10 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok valami kedves a lányokkal, engem kifejezetten idegesít, hogy hisztiznek, tudom nem minden csaj ilyen.

De magamból kiindulva, szerintem ez nem mindig igaz, sőt.

Heteroknak ha tetszik egy csaj, akkor minden hülyeséget megtesznek érte. Melegek max azt tudják nyújtani, hogy meghallgatják a siránkozását.

19fm

2014. nov. 29. 11:17
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem igaz. Az egyik legnagyobb paraszt, akit életemben láttam egy meleg srác volt. Ő konkrétan féltékeny volt a lányokra, minden elképzelhető módon áskálódott, rombolta a "barinői" önértékelését, pletykált, másokat cikizett, borzasztó felszínes és sznob volt, lenézte a nála szegényebbeket, stb.

A melegek emberek. Vannak köztük tök jó arcok, viszont ütni való gyökerek is. Objektíven kell hozzájuk állni. Nem kell őket utálni, de nem is szabad nekik többet megengedni, mint a heteroszexuálisoknak, csak azért, mert "sassy gay best friend" van.

2014. nov. 29. 15:38
 6/10 anonim válasza:
Átlagban biztos hogy kedvesebbek a melegek, de ez olyan dolog hogy ettől függetlenül meleg vagy sem, az lényegtelen ha bunkó akkor bunkó. 18/f
2014. nov. 30. 10:14
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
Igaz, mert eleve nőies a lelkük.
2014. nov. 30. 11:44
 8/10 anonim ***** válasza:
Utolsó, ne beszélj már marhaságot. Attól, mert valaki meleg, még egyáltalán nem biztos, hogy nőies a lelke. Vagy bármelyik része, ha már itt tartunk.
2014. nov. 30. 11:46
 9/10 anonim ***** válasza:
Hát... Nem vagyok benne biztos.
2014. nov. 30. 18:13
 10/10 anonim válasza:
Igen!A meleg fiúk sokkal kedvesebbek...főleg a meleg fiúkkal!
2014. dec. 1. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!