Miért van az, ha valaki facebook chaten mindaddig nem ír vissza soha, amíg be nem szólok neki valami csúnyát?
Figyelt kérdés
Hiába próbálok én kedvesen, barátságosan hozzáállni az ilyenekhez, nem írnak vissza, csak amikor megmondom nekik a véleményemet durvábban, beszólok nekik valamit.
De miért kell ezt kiprovokálni belőlem, miért nem lehet chatelni velem normálisan addig, amíg higgadt vagyok, és barátkozni próbálok vele? Ha meg beszólok érdekes módon arra már visszaír, és elkezd ócsárolni, amikor ő nem volt képes egy rohadt üzenetre se visszaírni.
2014. nov. 22. 13:11
1/2 anonim válasza:
Mert nem akar veled beszélni, ez van. Én is ráírtam egy lányra, nem ír vissza, ez van, ha tudsz velük rendesen beszélni( nem fb-n hanem személyesen) akkor rákérdezhetsz.
2/2 anonim válasza:
Mert ahhoz már túl gyökerek, hogy megmondják a tutit, és inkább nem írnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!