Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak szerintem egyre erőszakos...

Csak szerintem egyre erőszakosabbak az emberek?

Figyelt kérdés
A mai fiatalokban például már egyáltalán nincs tisztelet. Képesek időseket megalázni és semmi együttérzés, empátia nincs bennük. Úgy gondolom, hogy ez egyre rosszabb lesz. A nemi erőszak is nagyobb méreteket fog ölteni és sajnos elfogadott lesz. Már most is az... Lehet ezt szépítgetni, de ez az igazság és igen alapvetően erőszakosabbak a mai emberek.
2014. nov. 20. 07:24
 1/5 anonim ***** válasza:
89%
Csak szerinted. Valójában az internetnek köszönhetően egyre több embernèl omlanak le a határok ès èrtik meg hogy egy amerikainak is hasonló hondjai èlete van mint nekik vagy hogy egy homo is embert.
2014. nov. 20. 07:56
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Sokkal jobb a helyzet, mint korábban bármikor, csak könnyebben eljutnak hozzád az erőszakos esetek.

Hála az egyre fejlettebb oktatásnak, rendvédelemnek és igazságszolgáltatásnak, valamint a nemzetközi összefogásnak, sosem volt ilyen kevés erőszak a világban.

2014. nov. 20. 08:19
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ja, ha úgy nézzük, hacsak nem laksz valami drogbirodalomban, diktatúrában, vagy háborús övezetben, akkor elég nyugodt életed van, és jó esélyeid vannak a túlélésre.

A mai modern világban lassan inkább az ellenkezője van, annyira biztonságban vagyunk, hogy a legkisebb behatásokat is hatalmas támadásként éljük meg. Ráadásul én több idős embert látok aki leszólja, vagy lenézi a fiatalokat, és támadja őket, mint fordítva.

2014. nov. 20. 08:32
 4/5 anonim ***** válasza:
37%
Egyetértek a kérdezővel, szerintem is erőszakosabbak a mai emberek, és a kollégáim, ismerőseim szerint is, mert szoktunk erről beszélni...
2014. nov. 20. 09:36
 5/5 Firedoom ***** válasza:

Szerintem nem mindegy, hogy a vilag melyik reszet nezzuk amikor azt mondjuk eroszakosabbak es az sem mindegy, hogy mihez viszonyitva.

Manapsag az emberek igen csekely resze VALOBAN agressziv, de ezek vagy nagyon kirivo este vagy (mint ahogy mar mondtak) gyorsan es kiszinezve jut el hozzank.

2014. nov. 20. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!