Csak szerintem egyre erőszakosabbak az emberek?
Sokkal jobb a helyzet, mint korábban bármikor, csak könnyebben eljutnak hozzád az erőszakos esetek.
Hála az egyre fejlettebb oktatásnak, rendvédelemnek és igazságszolgáltatásnak, valamint a nemzetközi összefogásnak, sosem volt ilyen kevés erőszak a világban.
Ja, ha úgy nézzük, hacsak nem laksz valami drogbirodalomban, diktatúrában, vagy háborús övezetben, akkor elég nyugodt életed van, és jó esélyeid vannak a túlélésre.
A mai modern világban lassan inkább az ellenkezője van, annyira biztonságban vagyunk, hogy a legkisebb behatásokat is hatalmas támadásként éljük meg. Ráadásul én több idős embert látok aki leszólja, vagy lenézi a fiatalokat, és támadja őket, mint fordítva.
Szerintem nem mindegy, hogy a vilag melyik reszet nezzuk amikor azt mondjuk eroszakosabbak es az sem mindegy, hogy mihez viszonyitva.
Manapsag az emberek igen csekely resze VALOBAN agressziv, de ezek vagy nagyon kirivo este vagy (mint ahogy mar mondtak) gyorsan es kiszinezve jut el hozzank.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!