Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Kinek milyen furcsa szokásai...

Kinek milyen furcsa szokásai vannak?

Figyelt kérdés
Minden ami igaz és minden ami hétköznapi! :)
2014. nov. 17. 18:24
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Beszéd közben eléggé változik a hangszínem, és mellé még hevesen gesztikulálok is...

Ha pl nagyon örülök valaminek, akkor pattogva megyek, magasabb hangszín és a többiek elmondása szerint süt a lelkesedés a mozdulataimból.

Eddig mindenki cukinak tartott emiatt, engem meg vigasztal a tudat, hogy tudok normális is lenni, csak oda kell rá figyelnem :D

2014. nov. 17. 19:45
 12/19 anonim ***** válasza:
53%
Mielőtt elkezdek cod2 zni keresztet vetek.
2014. nov. 17. 20:34
 13/19 anonim ***** válasza:
Mindent megszámolok ( házak ablakait, lépcsöfokokat) és ha a számolás végére értem, megszorzom 15-tel.
2014. nov. 17. 20:43
 14/19 anonim ***** válasza:
Ha ülök a dugóban elkezdem számolgatni, hogy hány ilyen gázkonvektor kivezető valami van a házakon és mondogatom magamban, hogy itt is gázkonvektorral fűtenek!
2014. nov. 17. 22:13
 15/19 anonim ***** válasza:

Előző vagyok:

Ha valamin nagyon gondolkzok, elkezdek a lakásban fel-alá futkosni, ugrálni, meg indiánszökdelni. Az alattam lakó legnagyobb örömére :)

Amúgy nekem is ugyanaz van mint a #4-nek.

De van még egy csomó

2014. nov. 17. 22:17
 16/19 anonim válasza:
76%
Ha olbe veszem a cicaimat mindig beleszagolok a bundajukba. Altalaban oblito illatuk van, mert surunn mosom a fekhelyeiket.
2014. nov. 17. 23:36
 17/19 anonim ***** válasza:
Mindig visszanézek oda ahonnan felkeltem, elindultam hogy megnézzem nem hagytam-e ott valamit. Sokszor mások is odanéznek hogy mit keresek.. :D
2014. nov. 18. 15:59
 18/19 anonim ***** válasza:
23:36 én is szagolgatom a macskámat és neki is jó illata van csak neki a bolhanyakörve miatt. Meg még bele is szoktam fújni közelről és meleg lesz tőle :D
2014. nov. 18. 16:07
 19/19 anonim válasza:
Akkor jo. Azt hittem csak en vagyok ilyen hulye. :D
2014. nov. 21. 06:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!