Kinek milyen furcsa szokásai vannak?
Figyelt kérdés
Minden ami igaz és minden ami hétköznapi! :)2014. nov. 17. 18:24
1/19 anonim válasza:
Ha valaminek nagyon örülök, elkezdek hadonászni a kézfejemmel.Vagy csattingatni(mozgatom, és ahogy az ujjaim egymáshoz érnek csattannak).
2/19 anonim válasza:
Kakilás után megnyalom az ujjam.
3/19 A kérdező kommentje:
2-es. Most komolyan? :D
2014. nov. 17. 18:43
4/19 anonim válasza:
Visszatartom a lélegzetem, kifújom a levegőt vagy eltakarom az orrom ha dohányzó ember mellett kell elhaladnom.
5/19 anonim válasza:
ha valakivel sétálok, akkor annak mindig a baloldalán sétálok
6/19 anonim válasza:
Szokás,Ha Ez annak szamit,akkor felizgat a Magassarku,illetve tûsarkú lábbelik kopogasa,nagyon imadom es tetszik is!
7/19 anonim válasza:
Én séta közben sosem lèpek csatornafedelekre meg ilyesmikre :)
8/19 anonim válasza:
Én mielőtt elkezdek egy könyvet olvasni, mindig megszagolom a könyvgerincét :D
9/19 A kérdező kommentje:
Nekem régen az volt a fóbiám, hogy mindig úgy mentem be bárhová, hogy az ajtónál elkezdtem számolni hányat lépek a bejáratig, és ha páratlanul léptem, akkor tettem még egy lépést és csak úgy mentem be :P
2014. nov. 17. 19:20
10/19 anonim válasza:
Állandóan domesztosszal törölgetem itthon a kilincseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!