Hogyan álljak hozzá az emberekhez?
Aki szimpatikus kicsit is, egy rövidebb ismertség után nagyon letámadom, és ez sok nekik. Nagyon szeretnék barátokat szerezni, de nehéz így nekem... egyszerre 1 emberre koncentráltam mindig, és nagyon leszívtam az energiáit, gyorsan beteltek velem. De akkor nem így kell... fogalmam sincs hogyan álljak hozzá a dolgokhoz. Nehéz olyan szimpatikus embereket találnom, akiknek könnyen megnyílok. vagyis vannak talán többen, de nem vagyok az az ismerkedős fajta. Nehezen megy nekem. Erőlködtem görcsösen is, de nyögés lett a vége.
Szóval mi a fenét csináljak? A görcsölést hagyom az biztos.
Korod?
Érdeklődj, de azért ne nyomolj. Meg ugye minden ember más; van akinek nem vagy "sok" van akinek igen. Alkalmazkodni kell. Ne ajarj minden áron megfelelni mindenkinek.
22f vagyok
érdeklődés... rendben. megpróbálok tenni valamit, hogy meglegyen az egyensúly :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!