Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » 25-30 éves fiatalok! Szerintet...

25-30 éves fiatalok! Szerintetetk a mai gyerekek nincsenek elkényeztetve és túlságosan sok minden megengedve nekik?

Figyelt kérdés

1., Ma az üzletben fogócska, szinte a játszótéren éreztem magam

2., Kb. 14 éves gyereknek az anyja viszi az iskolatáskát, miközben a gyerek okostelefonozik

3., Már-már az 50 m-re lévő iskolába is kocsival viszik a gyereket

4., Bevásárlóközpontokban a vásárlókocsikba tolják a majdnem 10 éves gyereket

5., Kedvencem, amikor a gyerek az anyját vagy apját cseszi le a boltban

Amikor gyerek voltam, úgy éreztem, amire büszke is vagyok, hogy nem adtak meg mindent a szüleim. Bizonyos szinten nélkülöznöm kellett. Iskolába sohase vittek kocsival, hanem mindig gyalogoltam, sőt a BKV-ra se volt gondom felszállni.

Egyszer hisztiztem, de hatalmas tasli volt a vége.

Akkoriban nem tapasztalatam azt, hogy akár én vagy bármelyik velem egykorú gyerek az anyjával vagy apjával ordítozna sőt követelőzne.

Úgy gondolom, hogy a mostani szülök eléggé sok mindent megengednek a gyereküknek. Természetesen nem mondom azt, hogy miért is ne; ugyanakkor olyan érzésem van, ha a gyerek felnő, akkor is követeli a gyermek a magáét és már nem a Horalky csokit a boltban, hanem...több pénzt...új házat...autót stb.

Véleményetek?

30/F

2014. nov. 12. 19:11
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én is ezt gondolom. Szerintem az a magyarázata, hogy a nagyszülők a kommunizmusban a belüket kidolgozták, a szüleinknek minden a segge alá volt rakva, így ők az ő gyerekeiknek semmit sem adtak meg, mert lusták voltak rá. Ezek a gyerekek a mostani 25-30 évesek, akiknek nem voltak jók a szülei, ezért ők mindent meg akarnak adni a gyerekeiknek. Ezek a gyerekek azok akikről te beszélsz. Az utánuk jövő generáció lesz olyan, mint a nagyszüleink, mert semmi sem kapnak meg, és kezdődik minden előről.
2014. nov. 13. 08:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!