25-30 éves fiatalok! Szerintetetk a mai gyerekek nincsenek elkényeztetve és túlságosan sok minden megengedve nekik?
1., Ma az üzletben fogócska, szinte a játszótéren éreztem magam
2., Kb. 14 éves gyereknek az anyja viszi az iskolatáskát, miközben a gyerek okostelefonozik
3., Már-már az 50 m-re lévő iskolába is kocsival viszik a gyereket
4., Bevásárlóközpontokban a vásárlókocsikba tolják a majdnem 10 éves gyereket
5., Kedvencem, amikor a gyerek az anyját vagy apját cseszi le a boltban
Amikor gyerek voltam, úgy éreztem, amire büszke is vagyok, hogy nem adtak meg mindent a szüleim. Bizonyos szinten nélkülöznöm kellett. Iskolába sohase vittek kocsival, hanem mindig gyalogoltam, sőt a BKV-ra se volt gondom felszállni.
Egyszer hisztiztem, de hatalmas tasli volt a vége.
Akkoriban nem tapasztalatam azt, hogy akár én vagy bármelyik velem egykorú gyerek az anyjával vagy apjával ordítozna sőt követelőzne.
Úgy gondolom, hogy a mostani szülök eléggé sok mindent megengednek a gyereküknek. Természetesen nem mondom azt, hogy miért is ne; ugyanakkor olyan érzésem van, ha a gyerek felnő, akkor is követeli a gyermek a magáét és már nem a Horalky csokit a boltban, hanem...több pénzt...új házat...autót stb.
Véleményetek?
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!