Szerintetek introvertalt vagyok?
Figyelt kérdés
Nincsenek barataim. Csak az unokatesoim, azok, akikben teljesen megbizom, nem csalodok. A tobbi "baratom" csak kihasznal. Nem erdeklem oket csak arra kellek hogy kedvessegembol, adjak nekik kajat, vagy eppen a dolgozatukat lesugjam nekik. Szeretek alkotni, egyedul lenni (megszerettem, megszoktam az egyedulletet), rajzolok, suthetogyurmazok. Nem szeretek tarsasagban lenni. Anyukam is aggodik, hogy miert nincsenek barataim, nem ert meg. Nehezen nyilok meg, szinte senki sem ismer teljesen; sot senki sem ismer teljesen.
Szerintetek introvertalt vagyok? Ez jo vagy rossz? :)
2014. nov. 12. 10:44
11/16 anonim válasza:
Hogy introvertált vagy azzal semmi baj. Bár nem az emberek fele ilyen, ahogy előttem mondta valaki, hanem jóval kevesebb. Viszont hogy nincsenek barátaid az nekem furcsa, szerintem az nem jó dolog. Én ritka introvertált valaki vagyok, annyira, hogy azt már megcsodálják, de barátaim mindig voltak. Aki szimpatikus volt azzal beszélgettem, figyeltem rá, meghallgattam, mutattam egy kicsivel több empátiát, mint az emberek általában, mint azok, akik csak magukról szeretnek beszélni. Így aztán lettek mindig barátaim könnyedén.
12/16 A kérdező kommentje:
Többek szerint is szociális fóbiám van. Elmesélné valaki ezt nagyon részletesen? :( Úgy megijedtem.
2014. nov. 12. 19:13
14/16 A kérdező kommentje:
:( Jesszusom! Az vagyok :((
2014. nov. 13. 18:34
16/16 anonim válasza:
Ezt kezelés nélkül nem lehet kinőni, idővel csak rosszabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!