Ha gyógyíthatatlan beteg lennél, mire használnád fel a megmaradt idődet?
Figyelt kérdés
Ha megtudnád, hogy tényleg az lennél, hogyan reagálnál, és mit tennél a hátra lévő idődben?2014. nov. 10. 21:07
11/12 anonim válasza:
Érdekesek ezek a vélemények, de tényleg ahány ember, annyiféle mentalitás. Nyilván mindenkit shockol az elején, aztán utána változó, na meg persze az se mindegy, milyen az a betegség. Pl éled a mindennapjaidat tovább, vagy az ágyban fogsz még 4 évet szenvedni ...
Fene tudja, igazából én is átestem rajta, talán annyi h megtanultam az életet lazábban kezelni és sok mindenre teszek, amire korábban nem. Aztán ettől még néha rám jönnek a rosszabb napok, de azért sztem egy idő után enyhül a súlya. De azt is meg tudom érteni, aki pontosan tudja h milyen szenvedés vár rá, és ezért azt mondja, h köszöni, de inkább nem kér belőle.
12/12 Annta válasza:
Nekem nincs ilyen jellegű problémám. De egyszer azt hittem, már nincs sok hátra. Na, akkor még annak is örültem, ha véletlen nekem jöttek az utcán, mert arra gondoltam, addig érzek bármit is, míg itt vagyok, míg élek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!