Vannak olyan dolgok amiért jobb nőnek lenni mint férfinak? Vagy van olyan tulajdonság amit a férfiak "irigyelnek" a nőktől?
Northern Breakfast
Pont, hogy manapság már egyre kezdenek elnőiesülni a férfiak, és ez engem férfiként elborzaszt.
Aztán a férfiaknál is rengeteg hajstílus van, nézd csak meg a focistákat.
Ha kitalálná valami divatlap, hogy minden férfi meleg aki nem hord szoknyát és akkor sem hordanék. (Ezt nem csak úgy írom, tényleg nem).
Ezek a mai nőies férfiak csak a a 21. század szomorú vívmányai. Jó, hogy lassan már nem Conchita Wurst a férfi minta.
#12 Nem tudom, belegondolsz-e, hogy amikor ilyeneket írsz, konkrétan azt mondod: nőnek és nőiesnek lenni degradáló. Nem jó. Ciki. Nem okés.
Másrészről pedig, ott van a kilt.
13 - Egy bizonyos szintig még el lehet menni, de kezd sok lenni, hogy egyre több férfi ruhadarab hasonlít a nőkére.
14 - Az a vágyam, hogy ne lássak ilyet az utcán. Valakiben az állatkínzók keltenek ekkora ellenszenvet, bennem pedig az így öltözködő emberek. Sajnálom, hogy ilyen vagyok, de számomra ez sokkal undorítóbb.
15 - "nőnek és nőiesnek lenni degradáló." Egy férfinak igenis az! Miért egy nőnek jó tulajdonság "férfinak és férfiasnak lenni"?
A férfi legyen férfias, a nő legyen nőies, ennyi.
Nyilvánvalóan nem a kiltre gondoltam, hanem egy lila/bordó/sárga térdig érő szoknyára illetve miniszoknyára.
#16: "a választás és válogatás "jogát" irigylem tőlük de nagyon!"
Azt irigyled tőlük, hogy a kanok közül válogathatnak?
Te is szeretnél a kanok közül válogatni?
#17 Makacsul ragaszkodsz a nemi sztereotípiákhoz, holott egyik nem sem rosszabb, kevesebb, mint a másik. Sőt, egyenesen nevetséges, hogy egyáltalán szerepeket osztogatunk nemi szerv alapján. Bekorlátozod saját magadat, ennek tetejébe még bőszen vered a melled, hogy ez bizony így van, ez neked jó, erre te büszke vagy.
Nekem, személy szerint, nem fűlik a fogam ahhoz, hogy ilyen társadalmi korlátok közé préseljem magam. Az élet rövid, szeretnék sok mindent kipróbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!