Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem szeretnek a fiatalok...

Npdc kérdése:

Miért nem szeretnek a fiatalok nagy része egymás mellé ülni?

Figyelt kérdés
Fogalmazódott meg bennem a kérdés, miután ma hazafelé jövet a buszon 3-4 lány és fiú képes volt úgy álldogálni az amúgy 3/4 órás úton, hogy volt egy csomó szabad hely. Korábban is észrevettem már, hogy a velem egykorú fiatalokat (19) egyszerűen nem viszi rá a lélek, hogy leüljön egy másik fiatal DE! idegen ember mellé. Miért? Megeszem, ha megkérdezi, hogy leülhet -e ? Rengetegszer megtörtént már, hogy ülök a buszon, látom hogy szállnak fel, előre tudtam, hogy lesz majd még ember a következő megállónál, aki rászorul egy ülőhelynek, ezért a táskámmal nem is foglaltam le a mellettem lévő ülést( hozzáteszem ettől irtózom ) és ahelyett, hogy egy szép kellemes illatú lány ülne le mellém, egy zavaros szagú öreg hölgy foglal helyet, akinek persze evidens, hogy megengedem hogy mellém üljön, sőt még a helyemet is átadnám, hogy ha szükség lenne rá, de hát értitek a különbséget.. ahelyett, hogy egy velem egykorú kellemes lányt kapnék partnerül, kénytelen vagyok "végiggubbasztani" egy háromnegyed órás utat úgy, hogy vagy nagyon kényelmetlenül össze kell húznom magam, hogy a néni kényelmesen üljön ( ami nekem elég kellemetlen, mivel intenzíven kondizok, így a vállam széllesebb egy kicsit az átlagnál ) + erősen vissza kell fognom magam, hogy a kellemetlen illata miatt a fülesem dugóját ne az orromba nyomjam végső menedékként. Én tényleg nem értem ezt az egészet...

2014. nov. 7. 19:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
Na hányas válaszról gondolod, hogy trollság? Van egy érzésem, hogy az enyémre, de elhiheted nekem, hogy halál komolyan írtam.
2014. nov. 7. 23:01
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

4. válaszoló vagyok.

Utazás közben nem akarok arra figyelni, hogy ki kell-e engednem valakit vagy nem. Meg ne is szóljon hozzám senki mert zenét hallgatok és elmerülök a gondolataimban.Azt megelőzvén, hogy kommunikálnom kelljen valakivel, inkább állok.

2014. nov. 8. 14:14
 13/13 A felhasználó ***** válasza:
Ezt én is észrevettem, bár én javarészt villamoson szoktam utazni. Ha tehetik, a fiatalok mindig olyan helyre ülnek ahol nincs senki mellettük. Ha pedig van, akkor úgy ülnek le hogy kifele fordulnak. Bár ezt főleg a lányok csinálják. Viszont ha 2 üres helyhez ülnek, rendszerint úgy tartják a lábukat hogy még véletlenül se tudjak normálisan leülni. Fiúkkal és felnőttekkel szemben mindig elférek viszont.
2014. nov. 8. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!