Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van Magyarországon...

Miért van Magyarországon ennyi rasszista ember van?

Figyelt kérdés

Úgy vettem észre, hogy sokkal többen vannak mint a környező országokban, és csak egyre többen lesznek :/ Ráadásul a legtöbb folyamatosan azt hangoztatja, hogy: "Én nem vagyok rasszista, csak azt mondom, hogy a n1gg3r3k, meg a magyarok ne szaporodjanak" meg hasonlók... Miért alakulhatott ez ki Magyarországon ennyire? Csak mert ez sajnos egy ördögi kőr és amíg vannak rasszisták addig minimálisan igazuk is lesz pl. a cigány bűnözéssel kapcsolatban.

2. kérdés: Mi a véleményed a rasszista emberekről?

2014. nov. 5. 17:49
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
62%

Mo-on azért van több rasszista ember, mint a környező országokban, mert nálunk sokkal több a cigány (arányait tekintve), mint a legtöbb országban, és nálunk sok ember napi szinten szembesül olyan negatív dolgokkal, amikkel nem szeretne.

Lehet persze tagadni, de a börtönökben túlnyomórészt ők vannak, pedig a börtönökön kívül azért még mindig sokkal kevesebben vannak. Erről bv-s dolgozók csináltak nemhivatalos statisztikát (hivatalosat ugye nem szabad nekik).

De hát ha utcán, tömegközlekedésben látsz cigányokat, akkor azt látod, hogy rengeteg köztük a neveletlen, arrogáns, bunkó alak. Ez is egy tagadhatatlan dolog.

És ugye, ha a téged kiraboló, megverő, utcán leköpő emberek, meg a buszon ordítozó, nem fizető, kibírhatatlan szagú emberek közel 100 %-a cigány, akkor ezekkel azonosítod a cigányság egészét, nem a többséget alkotó, többé-kevésbé normális cigány emberekkel.

Tehát meglátásom szerint a rasszizmus megszüntetését nem a nemcigányok megváltoztatásával lehetne elérni, hanem a cigányok megváltoztatásával.

Külföldön meg egyszerűen ritkán találkoznak botrányosan viselkedő cigánnyal az emberek, nem naponta, mint nálunk, ezért kisebb a rasszizmus.

A rasszizmus nálunk is egyenesen arányos azzal, hogy adott vidéken mennyi a cigány. Ha tegyük fel te fehér vagy, mindkét szomszédod cigány, akkor kizárt, hogy ne legyél vérrasszista.

2014. nov. 5. 19:37
 12/30 hidra12 ***** válasza:
95%

Kedves kérdező a "rasszista" szó azt jelenti hogy a bőrszín miat itélik el.

De én a tapasztalataim miat és merem mondani nemvagyok rasszista de nem kedvelem őket.

2014. nov. 5. 19:37
 13/30 anonim ***** válasza:
58%
Elcseszett egy nép vagyunk, nem is leszünk sose mások!
2014. nov. 5. 19:43
 14/30 hidra12 ***** válasza:
58%
Nem mi vagyunk elcseszetek csak a vezetöink.
2014. nov. 5. 19:50
 15/30 anonim ***** válasza:
51%
Akkor minek lettek megválasztva újra? Mert a magyarok selejtek azért! Éheznek, de jó nekik! Dögöljenek akkor éhen! Nyomorultak!
2014. nov. 5. 19:53
 16/30 hidra12 ***** válasza:
50%

15a saját népednek ezt kivánod?

Szégyeld magad.

Nem az számit hányan szavaznak rád hanem az hogy ki számolja a szavazatokat.

Nem lehet bene valami?

2014. nov. 5. 19:59
 17/30 anonim ***** válasza:
60%
Könnyű arra fogni a dolgokat, hogy meglett bundázva a választás. Van benne valami, na de a magyarokat sem kell félteni. A sok tudatlan nyugdíjas nagy része tuti rájuk szavazott. Ahol jelen van olyan szélsőséges párt ami egyértelműen rasszista, ott előrehaladás soha az életben nem lesz! Eszemben sincs szégyelni magam! Szégyelje magát az a sok tetű aki itt él! Ennyire enyveskezű lopkodó,irigy, rosszindulatú népet mint mi most mit ajnározzak? Részemről be is fejeztem a témát!
2014. nov. 5. 20:06
 18/30 hidra12 ***** válasza:
46%

Te a cigánybűnözést utálod és őket.

Énis evvel a szempontbol vagyok.

Sok helyen lenézik a magyar mert magyarcigányok lopnak külföldön is.

De nyugalom a tömeg feldühödôt a net adó miat következőre nem választják meg a fideszt sztem

2014. nov. 5. 20:13
 19/30 A kérdező kommentje:
hidra12! Remélem 12 éves vagy...
2014. nov. 6. 17:25
 20/30 anonim ***** válasza:
0%

Azért, mert szerencsére vannak még egészséges gondolkozású emberek, és nem mindenkinek fertőzte meg az agyát a korszellem.

Nagyra becsülöm azokat, akik nem ész nélkül, őrjöngve cigányoznak és zsidóznak, vagy ni.ggereznek.

Tudományosan, politikailag, kulturálisan és erkölcsileg is megvan minden indok, hogy pl. egy fehér ne keveredjen bármilyen nem-európaival. Nézz csak végig a világtörténelem eredményes államain, népein, társadalmain.

"A tolerancia és apátia egy haldokló társadalom erénye." - Arisztotelész

2014. nov. 6. 17:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!