Miért van Magyarországon ennyi rasszista ember van?
Úgy vettem észre, hogy sokkal többen vannak mint a környező országokban, és csak egyre többen lesznek :/ Ráadásul a legtöbb folyamatosan azt hangoztatja, hogy: "Én nem vagyok rasszista, csak azt mondom, hogy a n1gg3r3k, meg a magyarok ne szaporodjanak" meg hasonlók... Miért alakulhatott ez ki Magyarországon ennyire? Csak mert ez sajnos egy ördögi kőr és amíg vannak rasszisták addig minimálisan igazuk is lesz pl. a cigány bűnözéssel kapcsolatban.
2. kérdés: Mi a véleményed a rasszista emberekről?
Mo-on azért van több rasszista ember, mint a környező országokban, mert nálunk sokkal több a cigány (arányait tekintve), mint a legtöbb országban, és nálunk sok ember napi szinten szembesül olyan negatív dolgokkal, amikkel nem szeretne.
Lehet persze tagadni, de a börtönökben túlnyomórészt ők vannak, pedig a börtönökön kívül azért még mindig sokkal kevesebben vannak. Erről bv-s dolgozók csináltak nemhivatalos statisztikát (hivatalosat ugye nem szabad nekik).
De hát ha utcán, tömegközlekedésben látsz cigányokat, akkor azt látod, hogy rengeteg köztük a neveletlen, arrogáns, bunkó alak. Ez is egy tagadhatatlan dolog.
És ugye, ha a téged kiraboló, megverő, utcán leköpő emberek, meg a buszon ordítozó, nem fizető, kibírhatatlan szagú emberek közel 100 %-a cigány, akkor ezekkel azonosítod a cigányság egészét, nem a többséget alkotó, többé-kevésbé normális cigány emberekkel.
Tehát meglátásom szerint a rasszizmus megszüntetését nem a nemcigányok megváltoztatásával lehetne elérni, hanem a cigányok megváltoztatásával.
Külföldön meg egyszerűen ritkán találkoznak botrányosan viselkedő cigánnyal az emberek, nem naponta, mint nálunk, ezért kisebb a rasszizmus.
A rasszizmus nálunk is egyenesen arányos azzal, hogy adott vidéken mennyi a cigány. Ha tegyük fel te fehér vagy, mindkét szomszédod cigány, akkor kizárt, hogy ne legyél vérrasszista.
Kedves kérdező a "rasszista" szó azt jelenti hogy a bőrszín miat itélik el.
De én a tapasztalataim miat és merem mondani nemvagyok rasszista de nem kedvelem őket.
15a saját népednek ezt kivánod?
Szégyeld magad.
Nem az számit hányan szavaznak rád hanem az hogy ki számolja a szavazatokat.
Nem lehet bene valami?
Te a cigánybűnözést utálod és őket.
Énis evvel a szempontbol vagyok.
Sok helyen lenézik a magyar mert magyarcigányok lopnak külföldön is.
De nyugalom a tömeg feldühödôt a net adó miat következőre nem választják meg a fideszt sztem
Azért, mert szerencsére vannak még egészséges gondolkozású emberek, és nem mindenkinek fertőzte meg az agyát a korszellem.
Nagyra becsülöm azokat, akik nem ész nélkül, őrjöngve cigányoznak és zsidóznak, vagy ni.ggereznek.
Tudományosan, politikailag, kulturálisan és erkölcsileg is megvan minden indok, hogy pl. egy fehér ne keveredjen bármilyen nem-európaival. Nézz csak végig a világtörténelem eredményes államain, népein, társadalmain.
"A tolerancia és apátia egy haldokló társadalom erénye." - Arisztotelész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!